― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceBoštjan Konečnik ustvaril novo žur polko "Lagala si"

Boštjan Konečnik ustvaril novo žur polko “Lagala si”

Boštjan Konečnik je na slovenski glasbeni sceni prisoten že skoraj 30 let. Dvakratni svetovni prvak v igranju diatonične harmonike je vsekakor pustil svoj pečat na slovenski glasbeni sceni, prav tako pa bil en prvih, ki je mladino s harmoniko zabaval tudi v diskotekah.

- Oglas -

Med tem ko je konec preteklega leta izdal tematsko aktualno polko ‘Korona, pojdi stran‘, se s tokratno dotika ljubezenskih težav – varanja. Pri novi skladbi ‘Lagala si’ je Boštjan besedilo in glasbo napisal kar sam, pri aranžmaju pa je svoj pečat pustil tudi Aleš Zibelnik.

Obtičal sredi ničesar

Videospot je tokrat delo glasbenika Janija Pavca. V njem nas v rdečem Beeglu popeljeta po čudovitem Pagu in Postojni, družbo pa mu delajo tudi štiri plesalke Plesnega mesta.   

A kot smo izvedeli, ni šlo vse po planu.

Pri snemanju spota se je izpraznil akumulator in preden so nama lahko pripeljali novega, je minilo kar nekaj ur. Ves ta čas sva bila z Janijem tako rekoč ‘ujeta’ na skalah, sredi ničesar, na čistem soncu,” je neljubi dogodek vseeno z nasmeškom komentiral Boštjan.

Boštjan Konečnik – Lagala si (Official Music Video) 2021
- Oglas -