Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceBrlee izdal album "Visions"

Brlee izdal album “Visions”

Slovenski ibiški dj in producent brlee s prvim albumom »visions« posega po vrhovih svetovne elektronske scene

- Oglas -

Brlee, ki prihaja iz Velenja, je svojo kariero začel leta 2002. Za njim je izjemna bera didžejevskih nastopov doma in v tujini, pa tudi organizacijskih projektov in sodelovanj s tujimi ter z domačimi didžeji in s producenti. Je redni gost najbolj obiskanih glasbenih festivalov in klubov z elektronsko glasbo po celem svetu, največ v Evropi. Je tudi ustanovitelj glasbene založbe Overload Records, ki je nastala pred štirimi leti. Pri tej založbi je zdaj izdal dolgo pričakovani album »Visions«. Tega je ustvarjal s prijateljem, producentom in z didžejem Marcom Grabberjem ustvarjal pet let. Album je nastal v Ljubljani, za miks in master pa so poskrbeli v Berlinu.

Na albumu “Visions” je 13 pesmi, ki so nastale v sodelovanju z zvezdami, kot so Magdalena, Marc DePulse, Several Definitions, Marc Grabber in Purple Pill. Na njem je mogoče zaznati močan vpliv orienta, iz katerega je črpal zvočne elemente, kot tudi vizualne motive njegove mističnosti in vzdušja za videospote za pesmi, ki so trenutno najbolj izpostavljene. Tako so nastali štirje videospoti za pesmi Visions, Medina, Believe in Paradise, ki so jih snemali na Ibizi, v Tel Avivu, Jeruzalemu in Maroku.


Kdo je Brlee?

Brlee poletja od leta 2014 preživlja na Ibizi, kjer je rezidentni didžej v klubu Bora Bora. Tam je nastopal tudi na slovitih dogodkih “The Secret After Party” v klubu  SPACE Ibiza – “This Is Revolution”, ki predstavlja najbolj znano prizorišče in največjo klubsko organizacijo. Ta je na svojem odru gostila velika svetovno imena elektronske glasbe, kot so Carl Cox, Ritchie Hawtin, Luciano in mnoge druge. Prav tako pa je nastopal tudi na Global Ibiza Radio in v številnih drugih klubih na tem otoku zabave.

Leta 2015 je začel sodelovati s svojim dolgoletnim prijateljem Marcom Grabberjem. Na podlagi skupnega glasbenega okusa sta združila moči in se s svežim pristopom k sodobni elektronski glasbi lotila dela, katerega plod je izdaja albuma “Visions”.

Leta 2016 je postal rezidentni didžej Ambasade Gavioli, kjer je blestel na nastopih ob Solomunu, Kolschu, Johnu Digweedu, Ericu Morillu, Dubfireju, Matadorju, Leharju in mnogih drugih.

- Oglas -