― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceMareziJazz 2020 - 2. večer

MareziJazz 2020 – 2. večer

- Oglas -

MareziJazz se vztrajno in zaenkrat zelo uspešno bojuje z okoliščinami, ki sta jih prinesla virus in karantena. Kljub vsej birokraciji, zahtevanim dovoljenjem in vedno večji zahtevani razdalji med nami vsemi in kulturo nasploh, bomo v petek, 7. avgusta, izvedli letošnji 2. večer festivala MareziJazz!

Lokacija je tokrat tista prava, po kateri je MareziJazz dobil svoje ime, se pa bučno dogajanje enega največjih evropskih festivalov big bandov seli na “višto” (razgledno točko) v Marezigah.

Na tokratnem, zaradi korone nekoliko okrnjenem večeru, bosta nastopila dva bigbanda. Ob 20.00 bo nastop pričel lokalni big band Bend-it!, ki v Marezigah pod taktirko saksofonista Lovra Ravbarja ustvarjajo udarno avtorsko glasbo. Sledil bo nastop dolgoletnih gostov in prijateljev festivala Jazz Punt Big Band-a iz Tolmina – letos so pripravili prav poseben repertoar posvečen skupini Queen.

Brezplačne vstopnice je možno rezervirati na marezijazz@gmail.com in so še na voljo.

Ostajamo ustvarjalni, trmasti in zvesti naši publiki.
Vabljeni na Kozarec dobre glasbe!

Organizacijska ekipa MareziJazza
Za več informacij spremljajte našo FB stran ali pa se obrnite na marezijazz@gmail.com in na 040512599 (Andrej).

- Oglas -