Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNoviceNika Zorjan: Vsi smo krvavi pod kožo

Nika Zorjan: Vsi smo krvavi pod kožo

- Oglas -

Prekmurska pevka Nika Zorjan letos obeležuje dva izjemna jubileja – 10. obletnico glasbene kariere in 30. rojstni dan. Slednji zanjo predstavlja veliko prelomnico, zato se je Nika odločila, da je 3. december enkratna priložnost, da njena nova pesem in videospot, v katerem pevka razgali svojo dušo in srce, ugledata luč sveta.

Skladba ‘Zadnjič kakor prvič’ je strastna in polna življenjske moči in čeprav ne gre za praznično pesem, je posebna zato, ker je Nika tokrat izhajala iz svojih iskrenih čustev do sebe in drugih, saj so ta njeno življenjsko vodilo. Luč sveta je ugledala ravno na Nikin rojstni dan, pravzaprav je to njeno darilo sami sebi. Nika pravi, da se še nikoli ni počutila bolj samozavestno in odločno. “Bolj sem se poglobila vase in sem pripravljena na spremembe, mogoče tudi zato, ker sem dopolnila 30 let,” pravi Nika.

Skladba gre v drugačno smer in se svojim poslušalkam in poslušalcem predstavljam v novi luči,” ob izidu pesmi pravi Nika in skrivnostno doda, da še nobene skladbe ni začutila tako globoko. “Želim si, da bi ljudem skozi glasbo predajala svoja čustva in zdi se mi, da mi je to tudi uspelo, saj je pesem zrelejša od vseh zdajšnjih in verjamem, da se bo marsikdo našel v njej. Konec koncev smo vsi krvavi pod kožo,” še pravi glasbenica, ki je pesem napisala, ko ji je bilo težko. “Včasih moraš osebo pustiti, da gre svojo pot, pa čeprav jo imaš še vedno neizmerno rad, saj je čas, da na prvo mesto postaviš sebe,” o skladbi še pove Nika.

December je zanjo poseben tudi zato, ker bo izdala album z naslovom Od začetka, na katerih bodo zbrane uspešnice, ki jih je posnela v zadnjih desetih letih. Videospot za pesem je delo videoprodukcije Neo Visuals.

- Oglas -