― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNoviceNov single zmagovalke šova "Slovenija ima talent" Alja Krušić - Roza poletje

Nov single zmagovalke šova “Slovenija ima talent” Alja Krušić – Roza poletje

- Oglas -

Alja Krušičzmagovalka šova Slovenija ima talent, predstavlja novo, ultra energično in moderno skladbo ”ROZA POLETJE”, ki je njeno darilo vsem njenim poslušalcem v času, ko potrebujemo še več dobre volje kot po navadi. Tudi poletje 2020 je namreč vse prej kot rožnato in običajno.


Tudi sama sem na trenutke ujeta v tem letu, ki je prineslo nešteto sprememb, tudi meni, ki sem glasbenica, pevka in mi je marsikaj bilo letos odvzeto.

A navkljub vsemu vem, da je življenje zares lepo; in vsak vidi tiste barve, za katere se odloči, da jih bo videl. Jaz vidim pisano in roza, vidim ljubezen soljudi in vem, da se v vseh nas skriva dobro.” Razmišlja o trenutni situaciji in novi skladbi Alja ter še doda:
Prav zato ta pesem. Je čisto nasprotje vsega, kar se je dogajalo zadnje mesece. Je energična, njen ritem naj odnese slabo in prinese nasmeh vsem. Tako kot je meni.


Pod glasbo skladbe se podpisujeta izjemna glasbenika in multi-instrumentalista, Domen Gracej in Jean Markič iz Studia Fono, ki sta poskrbela tudi za aranžma in končno zvočno podobo skladbe; Domen in Jean o skladbi pravita:


Pesem je energijska bomba. Zelo drugačna kot smo jo vajeni s strani Alje Krušič. Morda gre celo za neke vrste preporod te izjemne vokalistke in srčno verjameva, da so to koraki po njeni novi glasbeni poti.”


avtor besedila, Rok Lunaček pa razmišlja:


Alja in roza poletje dobro sovpadata, mar ne? Punce in poletje so kot sonce in oblaki, nekako pašejo skupaj. Izredno nalezljiva skladba.

Videospot za skladbo je Alja Krušič posnela z ekipo Max Visuals pod režijsko taktirko Maxa Petača in sicer v Piranu ter na Črnem Kalu, vmes pa so poskrbeli za atraktivne kadre z roza led osvetlitvijo, kot tudi priliči dotičnemu naslovu.

Naj vas ”ROZA POLETJE” stisne še bliže k poletju in vas odpelje v vaš najljubši kraj, pa četudi zgolj v mislih.

- Oglas -