Friday, October 15, 2021
DomaNoviceTina Osterman izdala pesem 'Man in the kitchen'

Tina Osterman izdala pesem ‘Man in the kitchen’

Tina Osterman je glasbena umetnica (pevka, ustvarjalka pesmi, plesalka, performerka in pisateljica) iz Slovenije, ki je ustvarila novo skladbo z naslovom Man in the kitchen.

Kljub objavam na spletnih straneh in družbenih omrežjih (predvsem glede novic o izdaji njenega glasbenega albuma 1st Class), je bila nekaj časa odsotna od sveta medijev in številnih javnih prireditev. Zdaj pa se vrača – s povsem novim glasbenim videospotom za pesem Man in the kitchen.

Tina je napisala besedilo, glasbeni producent in reper Dosha pa je prispeval k glasbi pesmi. Tina navaja, da je “Man in the kitchen pesem o ženski, ki se je naveličala opravljati hišna opravila, zato moškega poziva, naj stopi na njeno mesto, sledi njegovim merilom in postane moški v kuhinji.”

Čeprav Tina pravi, da njena besedila in pesmi niso avtobiografska, “večina žensk danes na svetu opravlja večino gospodinjskih opravil in menim, da če bi bil delež bolj enakomerno porazdeljen, bi se ženske in moški bolje razumeli in družinsko življenje bi bolj harmonično sobivalo. Študije so tudi pokazale, da so moški, ki pomagajo pri gospodinjskih opravilih, resnično bolj zadovoljni s svojim življenjem. Vsi pridobimo, če si pomagamo.” 

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano

- Oglas -

Zadnje komentirano