― Oglas ―

Leonart: Ko je muzika je več kot instant polenta

Leonart‌ ‌je ‌pop-rock‌ ‌glasbena‌ ‌skupina‌ ‌iz‌ ‌Maribora‌, ki  ‌igra‌ ‌avtorsko‌ ‌glasbo‌ ‌s‌ ‌ slovenskimi‌ ‌besedili.‌ Kot pravijo, so ‌‌skozi‌ ‌leta‌ ‌skupnega‌ ‌muziciranja‌ ‌svoje‌ ‌odnose‌...
DomaNoviceTriiiple, Emkej in Neisha združili moči v 'Sliki'

Triiiple, Emkej in Neisha združili moči v ‘Sliki’

- Oglas -

Rapper Triiiple je v novem singlu “Slika” združil moči s karizmatičnim Štajercem Emkejem in z Neisho, ki je poskrbela za posebni R’n’B “kick” skladbi. Skladba govori o minljivosti in tem, da moramo vsak dan posebej uživati, saj nikoli ne vemo, kako se bo dan končal.

“Ko bom gledal nazaj, ne želim ničesar obžalovati. Svojo dušo sem prelil na papir in povedal, kako vidim, da neizbežna usoda lovi vsakega od nas,” o singlu pove Triiiple. 

Besedilo za skladbo “Slika” sta napisala Triiiple in Emkej, za glasbo je poskrbel Beksuz, ki smo ga lahko spoznali v prejšnjem singlu C***, mix in master je bil narejen v Studiu Kamnik, posneli pa so ga v Studiu Kamnik in Neishini mali šoli Rock’n’rolla.

“Z Emkejem sva že nekaj časa želela posneti skupni komad, a se nikakor nisva mogla uskladiti, nato pa me je neko sončno nedeljo poklical in vprašal, kaj delam. Bil sem ravno v studiu, kjer sem snemal vokale in mu poslal demo posnetek, ki mu je bil zelo všečen, saj se je v njem našel tudi sam in tako sva se dogovorila, da na to temo nekaj pove tudi on”, pravi Triiiple o sodelovanju z Emkejem.

O snemanju z Neisho pa je povedal: “Neisha je izjemna vokalistka, ki je k temu projektu pristopila naknadno. Skupaj sva snemala skladbo, ki še pride in sem jo posvetil mojima sinovoma, nato pa sem jo vprašal še za mnenje o skladbi z Emkejem in odpela je globoko vokalno linijo. Takoj sem vedel, da je to to.

Triiiple se kljub koncertni stagnaciji ne ustavlja, saj navdih kar vre iz njega. V načrtu ima še dva videospota in novi album”Pripravljen na vse”, ki bo izšel konec leta 2020.

- Oglas -
Prejšnji članek
Naslednji članek