― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceZasedba Signe ne počiva

Zasedba Signe ne počiva

- Oglas -

Skupina je posnela svojo tretjo pesem z naslovom ‘Je T’aime’. Gre za melodično pesem, podprto z moderno in unikatno elektroniko. V skladbi je veliko dvoglasnega petja Roka Lipičnika in Alex Perčič, kar je prav gotovo dodana vrednost zasedbe SIGNE.

Pesem govori o ljubezni na malo drugačen način in pušča vsakemu poslušalcu možnost, da jo razume po svoje…  Gre za s čustvi nabito pesem, ki po prvih odzivih poslušalcev ne pušča ravnodušnih.

Ob izidu pesmi skupina predstavlja tudi videospot, ki ga je posnela konec lanskega leta v kamniškem lokalu Korobač v sodelovanju s producentom Adamom Mulaličem.

Zasedba po singlih ‘Med prsti gre’, ‘Tolmuni večnosti’ in ‘Je t’aime’ že pripravlja četrto pesem z naslovom ‘Pridejo dnevi’. Na tak način se kar hitro bližajo prvemu albumu in živim nastopom. Odzivi na precej unikaten zvok in stil so dobri, kar je lahka spodbuda za nove pesmi.

Signe so:

Rok Lipičnik (avtor, vokal)

Matjaž Balantič (kitara, vokal)

Rok Zevnik (elektronika, produkcija, mastering, električna kitara, vokal)

Aleksandra Perčič (vokal)

- Oglas -