― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNoviceAlen Hass izdal svojo prvo solo pesem'Laži mi'

Alen Hass izdal svojo prvo solo pesem’Laži mi’

Alen Hass, novo ime slovenske glasbene scene, predstavlja svojo prvo solo pesem 'Laži mi'.

- Oglas -

Alen Hass vseeno ni novinec na glasbeni sceni, saj ne le da izvira iz glasbene družine, ampak smo ga lahko spoznali že kot člana prenovljene fantovske skupine New Game Over, v kateri je bil vse do leta 2020. A tokrat se Alen predstavlja v povsem drugi luči – kot solo izvajalec.  

Pesem ‘Laži mi’ je delo Željka Hrkalovića, ki ga je Alen spoznal prek skupnega prijatelja, ki mu je tudi prvi pokazal demo posnetek. “Takoj, ko sem slišal demo posnetek, sem vedel, da je to moja pesem, zato sem prosil prijatelja, da me spozna z avtorjem,” pravi Alen. Pesem je enostavno začutil. “Hitro sva uredila vse podrobnosti in že čez nekaj dni sem bil v Studiu 23 pri prijatelju Nacetu Jordanu kjer sva začela z ustvarjanjem.”

A seveda vse ni šlo povsem po planu, saj jim je vmes malce zagodla tudi epidemija in prepoved potovanja, a so projekt vseeno uspešno izpeljali do konca.

Videospot, ki ga je tokrat posnel Jan Vaukman – Vauks, so snemali v Alenovem domačem kraju – Kopru in na gradu Socerb, glavni vlogi pa sta poleg njega odigrala še Bojan Tepić in Mirjana Mimi Šarac. “Vesel sem, da sem uspel za ta projekt zbrati na en kup prijatelje iz različnih vrst posla in da je vsak dodal svoj doprinos k končnemu izdelku.”

- Oglas -