Alen Hass izdal svojo prvo solo pesem’Laži mi’

Datum:

Alen Hass vseeno ni novinec na glasbeni sceni, saj ne le da izvira iz glasbene družine, ampak smo ga lahko spoznali že kot člana prenovljene fantovske skupine New Game Over, v kateri je bil vse do leta 2020. A tokrat se Alen predstavlja v povsem drugi luči – kot solo izvajalec.  

Pesem ‘Laži mi’ je delo Željka Hrkalovića, ki ga je Alen spoznal prek skupnega prijatelja, ki mu je tudi prvi pokazal demo posnetek. “Takoj, ko sem slišal demo posnetek, sem vedel, da je to moja pesem, zato sem prosil prijatelja, da me spozna z avtorjem,” pravi Alen. Pesem je enostavno začutil. “Hitro sva uredila vse podrobnosti in že čez nekaj dni sem bil v Studiu 23 pri prijatelju Nacetu Jordanu kjer sva začela z ustvarjanjem.”

A seveda vse ni šlo povsem po planu, saj jim je vmes malce zagodla tudi epidemija in prepoved potovanja, a so projekt vseeno uspešno izpeljali do konca.

Videospot, ki ga je tokrat posnel Jan Vaukman – Vauks, so snemali v Alenovem domačem kraju – Kopru in na gradu Socerb, glavni vlogi pa sta poleg njega odigrala še Bojan Tepić in Mirjana Mimi Šarac. “Vesel sem, da sem uspel za ta projekt zbrati na en kup prijatelje iz različnih vrst posla in da je vsak dodal svoj doprinos k končnemu izdelku.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...