Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNapovediFolk Idoli vabijo na koncert!

Folk Idoli vabijo na koncert!

- Oglas -

Zasavska skupina Folk idoli objavlja svoj prvi album, ki nosi naslov ‘Moje srce (zgodbe o ljubezni)’. Delček albuma so že predstavili na nedavni Bonbonieri, v torek, 23. aprila, pa se vračajo na “kraj zločina”, v bar Zorica na Kersnikovi 4, kjer bodo album v celoti zaigrali v živo. Vstop je prost!

Folk idoli se tudi sicer držijo preverjeno dobre ljubezenske tematike in življenjskih vsebin. Aktualni singel ‘Pusti naj govorijo’ ni izjema, skladba pa je še zadnji košček sestavljanke njihovih zgodb o ljubezni. Avtor glasbe je tesen sodelavec zasedbe Denis Horvat, ta pa si deli tudi soavtorstvo z Urošem Škerljom. Band, ki je najprej oral ledino s priredbami, je poslušal ustvarjalni klic, začeli so snemati lastne skladbe. Na dogodku so zaigrali pesmi ‘Moje srce’, ‘Tisto početje’ in pa ‘Slepa Ulica 2’.

Gre za zadnjo postajo pred izidom albuma. Pesem je bila posneta v treh aranžmajskih verzijah, naposled smo se odločili za to, ki jo predstavljamo. Skladba je na albumu zadnja in dobesedno češnja na torti,” pravijo člani zasedbe.   

- Oglas -