Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceJure Lesar in Krila ptice bodo izdali album

Jure Lesar in Krila ptice bodo izdali album

- Oglas -

Jure Lesar, obalni kantavtor iz Pirana ter neutrudni opazovalec življenja, nam predstavlja že peti singel in videospot iz prihajajočega tretjega studijskega albuma, ki bo izšel v jesenskem času letošnjega leta.

Tokrat prvič izdaja singel skupaj s spremljevalno zasedbo Krila ptice, glasbeniki Jan Fanedl, Matic Isovski, Gašper Peršl in Timotej Majer ga spremljajo na koncertnih odrih, s svojo energijo pa spretno preklapljajo med spevnimi baladami in pravim rokenrol žurom, kar so tudi nedavno dokazali na koncertu v okviru Orto Festa.

Skladba ‘Lep dan’ zveni nostalgično, kot bi nastala v nekih drugih časih in prostorih, a še vedno daje močan vtis, da se vse skupaj dogaja prav zdaj.

Jure, ki je avtor besedila in glasbe, aranžma je nastal v sodelovanju s producentom Žaretom Pakom, nam je razložil ozadje nastanka pesmi: “Lep dan je zgodba o upanju na ponovno srečanje skrhanih odnosov v družini, ljubezni ali prijateljstvu. Lahko govori tudi o ljubljeni osebi, ki se je zaradi različnih razlogov umaknila, ti pa upaš, da se vrne nazaj ter da z njo doživiš lep dan.

Videospot, ki sledi Juretovemu pripovedovanju in glasbi,  je režirala madžarska avdiovizualna umetnica Veruš Villangó, ki ustvarja med Budimpešto in Piranom.

- Oglas -