Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNapovediPerpetuum Jazzile prihaja v Križanke

Perpetuum Jazzile prihaja v Križanke

- Oglas -

V ljubljanske Križanke 31. maja 2024 prihaja skupina Perpetuum Jazzile. Poleg edinstvenega glasovnega spektakla bodo postregli s svetlobnim in z vizualnim šovom, ki ga bodo dopolnili z uigrano koreografijo.

Perpetuum Jazzile je ena najprepoznavnejših vokalnih skupin na svetu, ki slovi po močnih ritmih, bogatih harmonijah in navdušujoči pozitivni energiji. Svojo edinstveno glasbo, ki zajema različne žanre kot so folk, jazz, pop, rock in drugi, poustvarjajo zgolj s človeškim glasom. Izjemno kreativni in talentirani pevci skupine uporabljajo tudi vokalna tolkala, tako imenovani človeški beat-box, s katerimi ustvarjajo neverjetne zvoke in ritme, poleg tega pa uporabljajo tudi roke in dele teles.

Bogat koncertni repertoar Perpetuum Jazzile vključuje edinstvene vokalne aranžmaje poznanih slovenskih in svetovnih uspešnic izvajalcev kot so ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees, idr., ter tudi ljudske pesmi.

- Oglas -