Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceNeisha ustvarila žalostinko

Neisha ustvarila žalostinko

- Oglas -

Neisha pošilja v svet tankočutno balado z močnim sporočilom. V skladbi se izražajo izvirnost in sporočilnost besedila, pomirjujoča osvoboditev in razbremenjenost v obliki tolažbe, ki jo prinaša, veličina vokala in baladne strukture pesmi, ki se ne ozira na nič, še najmanj na minutažo.

Navkljub otožnemu prizvoku boste, če boste prisluhnili besedilu, sporočilo hitro razumeli. Se pa nikakor nisem ozirala ne na formo, ne na minutažo, rada imam dolge solistične dele, tokrat se v tej pesmi izkaže Gregor Kozar na saksofonu.”

Skladba je dobila tudi video podobo. Za lokacijo snemanja je Neisha z video ekipo MAAG VISUALS izbrala priljubljeno Velenjsko jezero.

“Ja, glede na to, da se oglašam z ‘onega’ sveta, je bilo potrebno dobro razmisliti, kako želim, da pesem vizualno izpade. Ambient, ki ga je ponudilo Vista prizorišče ob Velenjskem jezeru je bil izbran zato, ker smo lahko tja na konec pomola postavili lep bel koncertni klavir. Bližina vode, krasen dan, čudovite plesalke in krasna ekipa, s katero sem ustvarjala, so res doprinesli točno tako kreativno in podporno energijo, kot sem jo želela.

Slovo:

Neisha: glasba in aranžma
Jernej Dirnbek: besedilo
Neisha: glavni vokal, klavir, klaviature
Dejan Radičević: snemanje in mix
Dado Marinković: bobni
Jani Hace: bas
Gregor Kozar: saksofon
Kaja Gabrovšek, Neisha: spremljevalni vokali

- Oglas -