― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceTALIA predstavlja svoj novi singel SVET MARIONET

TALIA predstavlja svoj novi singel SVET MARIONET

Mlada dolenjska glasbenica Talia, po nekaj uspešnih izdajah, predstavlja novo poletno skladbo.

- Oglas -

Pesem opisuje svet izkoriščanja v partnerskem odnosu. Vendar, kot verjame pevka, se vsaka stvar zgodi z razlogom in se iz težkih življenjskih izkušenj največ naučimo.

Tokrat je združila moči s Primožem Hudoklinom, ki ga bolj poznamo kot kitarista pri skupini Batista Cadillac ter producentom Borutom Antončičem, ki ustvarja pod umetniškim imenom Bort Ross. Na podlagi uspešnih preteklih sodelovanj, so imeli skupno vizijo kako naj bi pesem izgledala v končni obliki. Ravno tako kot glasbo, aranžma in besedilo, so ustvarjali skupaj.
 
Pri izvedbi so jim na pomoč priskočili še Dejan Hudoklin na basu, Jaka Darovec na bobnih ter Lara Poreber (Lamai), ki je skupaj z Borutom odpela spremljevalne vokale.

Za video podobo je tudi tokrat poskrbel Jan Rifelj, ki je vso ustvarjalno zgodbo, ki se je dogajala v Borutovem studiu Lotos music v Šentjerneju ujel v sliko.

Glasba, besedilo in aranžma: Talia (Tamara Kokol), Primož Hudoklin, Bort Ross (Borut Antončič)
Spremljevalni vokali: Bort Ross, Lara Poreber
Kitare: Primož Hudoklin
Bas kitara: Dejan Hudoklin
Bobni: Jaka Darovec
Mix: Borut Antončič
Master: Gregor Zemljič
Produkcija: LOTOS music production

- Oglas -