― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNovice2B pozdravljata jesen s pesmijo Čez telo

2B pozdravljata jesen s pesmijo Čez telo

- Oglas -

Prodorni glasbeni dvojec 2B predstavlja novo skladbo – Čez telo. Gre za peti singel skupne glasbene poti dueta Gašperja in Primoža Miheliča, ki zdaj razkrivata tudi svojo strastno plat.

Kot pojasnjujeta fanta, zgodba pesmi govori o strasti, ki jo mlad par goji v želji, da se vse skupaj spet čim prej vrne v normalo. “Živita namreč v času, ko so pravila igre čisto drugačna kot včasih, vse je zaklenjeno v okvirje in tudi ljubiti se je možno le čez masko na obrazu. Okoli sebe si zato ustvarita svet, v katerem sta le onadva in nobene druge stvari, ki bi zmotila njun trenutek,” razlagata Gašper in Primož.

Videospot je bil posnet v Zagrebu, v njem pa nastopata vedno bolj prepoznavna plesalca Gendis Putri Kartini in Šimun Stankov.

Skladba je plod kreativnega ustvarjanja, ki je zaznamovalo njuno preživljanje prostega časa v obdobju karantene. Poleg njiju pa se pod aranžma pesmi tokrat podpisuje tudi Bort Ross.

- Oglas -