― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceEva Boto ustvarila svojo prvo božično pesem

Eva Boto ustvarila svojo prvo božično pesem

- Oglas -

Eva Boto je pred nekaj dnevi ob koncertu v šov-restavraciji Nebo predstavila svojo prvo božično pesem in video.

V svojem najbolj ustvarjalnem desetletju doslej se je Eva Boto uveljavila kot prepoznavna pevka, avtorica in radijska voditeljica (med drugim je glas lestvice Top 10 ob 10ih, oddaje, v kateri lahko prisluhnete sveži urbani slovenski pop glasbi). Potem, ko je spomladi ta oder že preizkusila kot gostja na koncertu Žana Serčiča, je nedavno v šov-restavraciji Nebo nastopila na samostojnem koncertu.

Tega je zgradila na uspešnicah, kot so ‘Nočem, da greš’, ‘Misliš na njo’, ‘Na kožo pisana’, ‘Verjamem’, ‘To leto bo moje’ in ‘Kdo ti bo dušo dal’. Nastop je začinila s šopkom imitacij iz TV-šova Znan obraz ima svoj glas, med katerimi se ji je na odru pridružil Challe Sale, piko na i večeru v Nebu pa dodala s premierno koncertno izvedbo in ogledom videa ‘Za božič kot otrok’. Svojo prvo božično pesem je, kot večino skladb v zadnjem obdobju, ustvarila z Žanom Serčičem, video pa podpisujeta David Amaro in Nika Krmec.

- Oglas -