― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceKaj nastane, ko se glasbeno povežejo trije prekaljeni mački? Top pesem!

Kaj nastane, ko se glasbeno povežejo trije prekaljeni mački? Top pesem!

V predprazničnih dneh na radijske postaje prihaja nova skladba Dareta Kauriča 'ČE ME LJUBIŠ'.

- Oglas -

Dare, znan po tem, da se v svojem avtorskem ustvarjanju rad poigrava z različnimi glasbenimi stili (od veseljaških Kingstonov, do punkerske Zablujene Generacije), si je tokrat za izziv izbral bolj bluesy soul pristop. Glasba in aranžman sta njegovo delo, besedilo pa je napisal Daretov dober in cenjen prijatelj Rok Lunaček.

Da stvar postane še bolj zanimiva, Dare v skladbi gosti dva legendarna glasbenika z Obale, Tulia Furlaniča in Zdenka Cotića – Cota, ki sta s svojo virtuoznostjo skladbo samo še nadgradila in vsi trije so navdušeni nad izdelkom, katerega končno podobo je prispeval legendarni producent Iztok Turk.

Tulio Furlanič je po snemanju izjavil: “Svečano izjavljam, da sem z veseljem pristopil k temu projektu, pa še do kraja sem moral stisnit, da sem zapel najvišje tone. Daretu pa hvala za povabilo. Vse ostalo prepuščam glasbenim urednikom.

Zdenko Cotić – Coto Dareta Kauriča pozna s številnih nastopov: “Dare ima motor. Ne, on JE motor. Stalno je v pogonu, ustvarja, nastopa in tudi povezuje. Veliko se srečujeva na raznih odrih kjer igrava vsak v svoji skupini in potem se seveda tudi kaj zmeniva. Sodelovala sva že na moji plošči in sedaj sem z velikim veseljem zaigral na tem komadu. In sedaj je potrebno tej pesmi zaželeti: Vse najboljše!

- Oglas -