― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceJon Vitezič stopa na glasbeno pot s pesmijo 'Utrip'

Jon Vitezič stopa na glasbeno pot s pesmijo ‘Utrip’

Jon Vitezič, 18-letni avtor in pevec, se slovenski javnosti premierno predstavlja s svojim prvim singlom z naslovom - Utrip.

- Oglas -

Utrip je dinamična skladba, ki odseva glasbeni slog Jona Viteziča – ta temelji na sodobnih vokalnih interpretacijah in kitarski melodiki. Pri snemanju singla Utrip sta sodelovala tudi producent Peter Dekleva in bobnar Martin Janežič – Buco, za mastering pa je poskrbel Gregor Zemljič.

Jon Vitezič je o skladbi povedal: “Pesem Utrip je bila sprva napisana v angleščini, z naslovom BLEED, in je bila nato prevedena v slovenščino. Govori o vzponih in padcih v odnosu med dvema osebama in kako je ljubezen včasih močna, včasih pa zelo oddaljena. UTRIP je pesem, ki sem jo najdlje kreiral in dobro odraža moj stil “songwritinga”. V procesu snemanja in same produkcije sem se povezal s Petrom Deklevo, s katerim sva ustvarila dinamičen in romantičen komad, ki se bo dotaknil mladih src. S pesmijo Utrip se začenja moja glasbena pot in mi bo zato vedno pri srcu.

Peter Dekleva o sodelovanju z Jonom: “Takoj, ko sem prvič slišal Jonove komade, sem vedel, da je na njem nekaj posebnega. Igral jih je samo na akustično kitaro, brez ozvočenja in bil sem popolnoma očaran. Med snemanjem plošče sva zgradila posebno vez in lahko rečem, da je to zame eno izmed najlepših sodelovanj.

Singel je pospremil tudi videospot, ki je bil posnet v treh nočeh na ulicah Ljubljane.

V videu z zanimivo zgodbo se poleg Jona pojavi tudi model Tia Grbić.

- Oglas -