Drill in Amaya: Mladi smo samo enkrat

Datum:

Ob izidu sta povedala, da je skladba govori predvsem o tem, da si mlad lahko za vedno, če se tako počutiš ter da leta v resnici ne igrajo vloge.

Ob tem sta dodala: “Se pa kot vse stvari tudi mladost enkrat konča, zato jo je treba ceniti in živeti s polnimi pljuči. Torej – živeti življenje na polno! Prav tako opozarjava, da je mladini potrebno pustiti uživati mladost, da tudi, ko ostarimo ne pozabimo, da smo bili vsi, oziroma smo še vedno, enkrat mladi. Komad sva posnela pri devetindvajsetih letih s priokusom, da nama dvajseta polzijo iz rok, ampak prepričana, da bova v sebi mlada za vedno.”

Pesem sta ustvarila s pomočjo priznanih glasbenikov kot so: Tadej Košir, ki je prispeval električno kitaro, bobnar David Morgan, klaviaturist Denis Beganović, matrico je prispeval producent Primož Golob “Taube”, miks ter mastering skladbe je pa delo producenta Rodah-a.

Maja je o povezovanju povedala: “Drilla res močno spoštujem! Surov flow, močno in zelo spretno ubesedena vsebina, redek občutek za melodijo in intonacijo, karizma, ki se je ne da prezreti in hkrati res občudujem njegovo vztrajnost in delavnost! Tudi primorščina mu res ne škodi (smeh).”

Drill: Amayo spremljam že več kot deset let in odkar sem jo prvič slišal peti, sem si neizmerno želel sodelovati z njo, saj menim, da je najboljša vokalistka pri nas in daleč naokoli. Ima izjemen talent in je zelo karizmatična, topla ter skromna oseba, ki je rojena za odre. Pri njej se opazi pevska kvaliteta svetovnega kova, neomejen razpon, smisel za ritem, odrska prezenca skratka paket, ki ga redko kdo poseduje. Zelo sem vesel, da sva se povezala in skupaj ustvarila ta komad ter začrtala nadaljnjo skupno sodelovanje.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

ŠE ENA SLOVENSKA NA DAN

Enzo, se vidimo, ko bo čas!

Mnogo prezgodaj je zaradi bolezni umrl pevec in kitarist skupine Faraoni Enzo Hrovatin, avtor številnih zimzelenih uspešnic, s...

Lusterdam bodo drugi album izdali prihodnje leto

Lusterdam predstavljajo videospot za svojo nedavno izdano skladbo 'Suši'. Ker že skladba sama opeva ljubezen, vse od prvotne, čustvene...

Tinkara Kovač prihaja v Ljubljano!

Tinkara Kovač bo jutri, 2. decembra, ob 20. uri nastopila v Skalni dvorani na Ljubljanskem gradu. Njen novi album...

Jernej Zoran: Za boljši svet lahko poskrbi prav vsak!

Dolenjski glasbenik je te dni na radijske postaje poslal skladbo 'Free', ki je nekakšna budnica k stvaritvi lepšega,...