― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceDrill in Amaya: Mladi smo samo enkrat

Drill in Amaya: Mladi smo samo enkrat

Drill in Amaya sta ustvarila prvi, a ne zadnji glasbeni izdelek, skladbo, ki opeva mladost.

- Oglas -

Ob izidu sta povedala, da je skladba govori predvsem o tem, da si mlad lahko za vedno, če se tako počutiš ter da leta v resnici ne igrajo vloge.

Ob tem sta dodala: “Se pa kot vse stvari tudi mladost enkrat konča, zato jo je treba ceniti in živeti s polnimi pljuči. Torej – živeti življenje na polno! Prav tako opozarjava, da je mladini potrebno pustiti uživati mladost, da tudi, ko ostarimo ne pozabimo, da smo bili vsi, oziroma smo še vedno, enkrat mladi. Komad sva posnela pri devetindvajsetih letih s priokusom, da nama dvajseta polzijo iz rok, ampak prepričana, da bova v sebi mlada za vedno.”

Pesem sta ustvarila s pomočjo priznanih glasbenikov kot so: Tadej Košir, ki je prispeval električno kitaro, bobnar David Morgan, klaviaturist Denis Beganović, matrico je prispeval producent Primož Golob “Taube”, miks ter mastering skladbe je pa delo producenta Rodah-a.

Maja je o povezovanju povedala: “Drilla res močno spoštujem! Surov flow, močno in zelo spretno ubesedena vsebina, redek občutek za melodijo in intonacijo, karizma, ki se je ne da prezreti in hkrati res občudujem njegovo vztrajnost in delavnost! Tudi primorščina mu res ne škodi (smeh).”

Drill: Amayo spremljam že več kot deset let in odkar sem jo prvič slišal peti, sem si neizmerno želel sodelovati z njo, saj menim, da je najboljša vokalistka pri nas in daleč naokoli. Ima izjemen talent in je zelo karizmatična, topla ter skromna oseba, ki je rojena za odre. Pri njej se opazi pevska kvaliteta svetovnega kova, neomejen razpon, smisel za ritem, odrska prezenca skratka paket, ki ga redko kdo poseduje. Zelo sem vesel, da sva se povezala in skupaj ustvarila ta komad ter začrtala nadaljnjo skupno sodelovanje.”

- Oglas -