― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceKoala Voice izdali 'Postapokaliptični svet'

Koala Voice izdali ‘Postapokaliptični svet’

Zasedba Koala Voice je izdala novo pesem 'Postapokaliptični svet', ki so jo člani skupine pospremili z videospotom.

- Oglas -

Pesem je del letos izdanega albuma zasedbe Koala Voice, imenovanega Plata.

Pevka in kitaristka Manca Trampuš je o skladbi povedala: “Ta komad je krik, šus. Medtem ko se besedilo kot neka matra ponavlja in cikla “Mene čisto nič ne skrbi kako bova preživela, v tem postapokaliptičnem svetu, ” glasba postaja čedalje glasnejša, kitare vedno bolj žgejo in bobni vedno bolj razbijajo.”

Avtor besedila Domen Don Holc pa ob izidu skladbe sporoča: “Ostanite močni, ampak nežni.

Postapokaliptični svet ima tudi svoj videospot, ki ga njegova režiserka in producentka Tanita Rose pojasni: “Ob pesmi Postapokaliptični svet začutim mladostniško energijo, upanje in svobodo, po kateri smo v zadnjem letu hrepeneli in med štirimi stenami vsak zase spoznavali, kaj sploh pomeni. Fant in dekle, ki ju spremljamo v videu, v izolaciji na svoj način ustvarjata svobodo, ki jo potrebujeta za preživetje. V ozadju pa ves čas visi podoba utapljanja, ki je kontrast lahkotnosti komada in prispodoba za nakopičene občutke v tako ekstremnih okoliščinah. Stilsko smo si želeli, da bi videospot deloval kot skupek izsekov iz filma, kjer si lahko gledalec sam zamisli celotno zgodbo.

- Oglas -