Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceLjubezenska skladba s svarilom pred naraščajočo temačnostjo

Ljubezenska skladba s svarilom pred naraščajočo temačnostjo

- Oglas -

Mi2 predstavljajo nov in hkrati zadnji single ‘Le zaspi’ iz aktualnega albuma ‘Črno na belem’ (2021). Kot se spodobi, so za konec prihranili najboljše – sodoben, melodičen in dinamičen komad, v katerem se zgodba o ljubezni zrcali skozi oči realnosti, zaznamovane z vojnami, krizami, pokvarjenimi ljudmi in vsesplošno negotovostjo.

Pesem nosi svarilo pred naraščajočo temačnostjo in izraža odkrito hrepenenje po boljših, prijetnejših časih.

Mi2 so za skladbo ‘Le zaspi’ posneli tudi videospot z režiserjem Davidom Podgornikom. Glavno vlogo v spotu je odigral in v njej zablestel dramski igralec Vojko Zidar, sama zgodba pa ni povsem direktno povezana z vsebino pesmi, pač pa ponuja še en pogled na danes v mnogočem razčlovečeno družbo in skrhane medsebojne odnose.

Mi2 so konec januarja napovedali svoj Tisoči koncert, ki ga bodo odigrali v petek, 12. maja, v ljubljanskih Križankah. Izjemno zanimanje za vstopnice se je pokazalo že takoj ob začetku prodaje, ko so v slabih 10 minutah pošle vse po Early bird ceni, v prvih petih urah pa je bilo prodanih že 1000 vstopnic. V začetku marca so Mi2, več kot dva meseca vnaprej, svoj Tisoči koncert razprodali.

Mi2 bodo 12. maja na svojem tisočem koncertu prvič samostojno nastopili v Križankah. Obljubljajo kombinacijo novejših pesmi in najudarnejših skladb iz več kot četrt-stoletne zgodovine banda, priložnost pa bo dobil tudi kakšen redkeje slišan biser. Obeta se konkretna doza rokenrola!

- Oglas -