Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Potnik, ki prepeva o spoštovanju soljudi

Potnik je naziv nove primorske zasedbe v slovenskem alternativnem rock okolju. S potovanjem med ljubeznijo, prijateljstvom in družbenimi pogledi na posameznika, se zasedba trudi...
DomaNoviceLombardo: "Življenje bogatijo preproste stvari!"

Lombardo: “Življenje bogatijo preproste stvari!”

Zasedba Lombardo je izdala novo pesem 'Vedno je pomlad'. Njen izid so pospremili z road videospotom.

- Oglas -

Gre za občutek, ki sem ga v svojem življenju doživel neštetokrat. Komaj čakaš, da konec tedna končaš s službo ali z drugimi obveznostmi. Šibaš po punco in kidneta iz mesta, na izlet, na morje, na žurko … Skladba je fiksacija tega občutka v notah in tudi v videospotu. Skladba obravnava zelo preprosto stvar – občutek pričakovanja, svobode in bližine. Če bi moral na tem mestu podati nek filozofski nauk, bi rekel, da preproste stvari v resnici najbolj bogatijo življenje,” pravi Nejc Lombardo.

David Stritar (kitara), Borut Velušček (bas), Peter Vdovč (klaviature), Toni Habula (bobni), Sašo Kronegger (tolkala) in Nejc Lombardo (vokal) so dobri prijatelji, ki skupaj tudi počitnikujejo in si delijo dobre in slabe trenutke v življenju.
Odločili so se, da bodo pri snemanju novega izdelka združili prijetno s koristnim, ter da bodo nov videospot za pesem ‘Vedno je pomlad’, posneli na skoraj vedno sončnem Primorskem.
Obiskali so ene najlepših koncev Slovenije: dolino reke Soče, Kanal ob Soči, razgledni stolp Gonjače v Goriških Brdih.
Nastal je road trip videospot, ki nam v teh dneh prinaša skomine, saj si vsi želimo brezskrbnih izletov, svobode in neučakanega pričakovanja.

Videospot je posnela skupina »Production Lair« v kateri med drugim sodeluje tudi Tomaž Marc, ki pod okriljem založbe Dallas Records deluje pod umetniškim imenom Tomos. V videospotu je ob Nejcu zaigrala Brigita Jakomin.
 
Do poletja Lombardo obljubljajo še en singel.

Glasba: Nejc Lombardo, David Stritar
Besedilo: Nejc Lombardo, David Stritar
Aranžma: Dejan Radičević, Nejc Lombardo, David Stritar, Toni Habula, Borut Velušček, Peter Vdovč, Sašo Kronegger
Sodelujoči:
Dejan Radičevič – producent, programing
Tomaž Rous Okroglič – klaviature in programing , Jure Matoz – Programing
Skladba je bila posneta  je bil posneta v Daisy studiu pod taktirko Dejana Radičeviča.
Spot je posnela skupina »Production Lair« v kateri med drugim sodeluje tudi Tomaž Marc Tomos.

- Oglas -