Mycha z novim singlom ‘Tebi pojem’

Datum:

Pod producentsko taktirko Roka Koritnika (Alphawaves Studio) so ustvarili skladbo, ki teče v prijetnih elektronskih ritmih. Skozi skladbo je Mycha želel izraziti močna čustva in navdih, poslušalcem pa želel sporočiti, da jim nihče ne more vzeti ljubezni in sočutja. “Vsak posameznik lahko skozi pesem doživi svoje občutke ter ozavesti, da je moč življenja v nas samih in v veri v dobro,” še doda.

Hvaležen sem, da smo uresničili projekt, ki smo si ga zadali. Verjamem, da bo pesem lepo sprejeta s strani občinstva. Veselim se promocije ob izdaji pesmi, poleg tega pa že pripravljam nov material,” pravi Mycha.

Njegova glasbena pot se je začela že pred leti v domači Sevnici, kjer je bil član glasbene skupine Liquf in kot 18-letnik imel v žepu že dve popevki tedna na Valu 202. V 21. letu starosti je skupino Liquf zapustil in svoje življenje posvetil odkrivanju samega sebe. Veliko je potoval, glasbeno pa se izražal predvsem v templjih po Evropi in joga centrih, kjer je izvajal mantra in kirtan chanting večere. Del svojega življenja je preživel v Rigi (Latvija). Tam je tudi obudil željo po avtentičnem ustvarjanju glasbe, saj kot pravi, “je to neverjetno kreativno mesto, ki kliče po umetnosti”. Svoje ustvarjanje tudi danes deli s prijatelji in občinstvom v Latviji. Primarno je kitarist, pevec, pisec besedil in avtor glasbe. Izdal je že dva singla v angleščini, tokrat pa se predstavlja s prvim singlom v slovenskem jeziku.

Besedilo, glasba, vokal: Mihael Imperl

Back vokal: Sabina Koritnik

Produkcija, mix, mastering: Rok Koritnik

Pomoč pri izdelavi elektronske podlage: Lucijan Šeško

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

ŠE ENA SLOVENSKA NA DAN

Enzo, se vidimo, ko bo čas!

Mnogo prezgodaj je zaradi bolezni umrl pevec in kitarist skupine Faraoni Enzo Hrovatin, avtor številnih zimzelenih uspešnic, s...

Lusterdam bodo drugi album izdali prihodnje leto

Lusterdam predstavljajo videospot za svojo nedavno izdano skladbo 'Suši'. Ker že skladba sama opeva ljubezen, vse od prvotne, čustvene...

Tinkara Kovač prihaja v Ljubljano!

Tinkara Kovač bo jutri, 2. decembra, ob 20. uri nastopila v Skalni dvorani na Ljubljanskem gradu. Njen novi album...

Jernej Zoran: Za boljši svet lahko poskrbi prav vsak!

Dolenjski glasbenik je te dni na radijske postaje poslal skladbo 'Free', ki je nekakšna budnica k stvaritvi lepšega,...