Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceNapočil je trenutek za 'Moment'

Napočil je trenutek za ‘Moment’

- Oglas -

Petčlanska zasedba Hoffman je na pozno jesen skuhala enajst pesmi, ki okusno vijugajo med alternativo, rockom, občasno se ustavijo v plesni luži in zaplavajo med popularne vode. Producentsko taktirko je prevzel kitarist in producent Peter Dekleva, ki se podpisuje tudi pod mix in mastering. V prvi vrsti gre zahvala za ‘dodelan’«’ plošček prav njemu, saj je pesmim odvzel balast in dodal piko na i.

Hoffmani so: Matjaž Tavčar na kitari, Klara Skaza na basu, Tilen Krasnič na bobnih, Iztok Orešnik na vokalu in Mitja Kavčič na klaviaturah.

Zakaj Moment? “Ker je bil Tisti moment prvi singel in tega ne pozabiš nikoli. Bil je prvi komad, ki smo ga ustvarili v tej zasedbi in je tudi zarisal glasbeno usmeritev benda. Ta komad nas pooseblja, drži skupaj in pelje naprej,” pravijo Hoffmani.


- Oglas -