― Oglas ―

DomaNoviceNatalija Cerar prepeva 'Minil je čas'

Natalija Cerar prepeva ‘Minil je čas’

Mlada pevka Natalija Cerar po uspehu svoje prve solo pesmi 'Feniks' predstavilja videospot za novo solo skladbo 'Minil je čas'.

- Oglas -

Natalija Cerar je simpatično 19-letno dekle iz Lukovice, ki večino svojega časa posveča ustvarjanju glasbe. Prvič je nase opozorila kot ena od finalistk tekmovanja Slovenska nota (2019), kjer je predstavila in kasneje tudi posnela svoj prvi avtorski komad ‘Feniks’, prelomnica pa je bil samostojni akustični koncert ob spremljavi banda v Kamniku. Ta ji je namreč dal potreben zagon, da je glasbeno kariero popeljala naprej.

Glasba, ustvarjanje in nastopanje mi je kot gorivo!

Nastopila je na raznih šolskih, občinskih in državnih proslavah, dvakrat bila glasbena gostja v Predsedniški palači, med poletjem pa tudi igrala in pela v Poletnem gledališču Studenec. Pela je ob boku z Vladom Kreslinom, nastopila ob spremljavi orkestra ter bila povabljena na TV oddajo Slovenski pozdrav.

Natalijo je kljub nehvaležnim časom opazil priznani slovenski avtor in producent Kevin Koradin, ki je v Nataliji videl potencial ter verjel, da lahko skupaj ustvarita nekaj lepega. Povabil jo je k sodelovanju in nastala je pesem ‘Minil je čas‘, pri kateri pa je sodeloval tudi Clifford Goilo. Videoprodukcijo so zaupali ekipi 3FPS Production (Atena Bošnjak, Filip Milošeski in Hristina Trajkoska).

‘Minil je čas’ govori o dekletu, ki se oklepa preteklosti in spominov na staro ljubezen, a na koncu le najde potrebno moč, da naredi korak naprej.

Besedilo pesmi v prvem planu izpostavlja željo po novem začetku. Ljudje se pogosto vrtimo v začaranem krogu. Tudi kadar vemo, da moramo obrniti stran, se z mislimi velikokrat vračamo nazaj,” je o pesmi povedala Natalija.

- Oglas -