Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceSlavko Ivančić predstavlja zadnji singel z albuma Med valovi in oblaki

Slavko Ivančić predstavlja zadnji singel z albuma Med valovi in oblaki

Slavko Ivančić je pred tremi leti po daljšem premoru izdal nov album 'Med valovi in oblaki'. Z njega je zdaj poslal med poslušalce še zadnji singel, skladbo 'Lahko računaš name'.

- Oglas -

Njegovemu umiku iz glasbe in javnega življenja je botrovala huda prometna nesreča, po kateri se je Slavko ponovno rodil in ugotovil, kdo in kaj mu daje moč in zagon za pot naprej. Tri leta po njej je Slavko izdal album ‘Med valovi in oblaki’, ploščo, ki je odražala točno to obdobje. In danes je iz te plošče pred vami še zadnji single ‘Lahko računaš name’. Z njim se primorski pevec poslavlja od svojega nekako prelomnega albuma ter ponosno in pokončno zre v prihodnost. In kaj ta prinaša? Slavko napoveduje album največjih uspešnic, ki bodo posnete na novo.
 
Pred vami je skladba ‘Lahko računaš name’, zadnji single iz albuma ‘Med valovi in oblaki’. Spisali so jo Marko HrvatinMitja BobičLeon Oblak in Jan BarucaSlavko Ivančić pa jo je izvedel in interpretiral v svojem slogu. Zanjo je že posnel videospot, ponovno z mlado ekipo Kobal production, s katero je že sodeloval.

Za kuliso so si izbrali domžalski klub Blunout, v katerem Slavko redno in rad koncertira in v katerem se počuti sproščeno, kot v svojem domu, kar vedno znova začuti tudi občinstvo. Pa saj oder pravzaprav je njegov (drugi) dom.

V videu Slavko dela kar najraje dela – koncertira s svojo spremljevalno zasedbo GeDoRe. In ker gre za skoraj koncertni videospot, je bilo Slavku na snemanju glede na okoliščine še posebej lepo, saj že pogreša koncerte in delo, ki mu daje moč in željo po nadaljevanju.

Avtorji skladbe Lahko računaš name: GLASBA: Marko Hrvatin, Mitja Bobič / TEKST: Leon Oblak / ARANŽMA: Marko Hrvatin, Mitja Bobič, Jan Baruca

- Oglas -