Saturday, May 28, 2022
DomaNoviceNatalija Cerar ujeta v usodnem odnosu

Natalija Cerar ujeta v usodnem odnosu

Natalija Cerar predstavlja svojo novo plesno skladbo Tvoja. Gre za zgodbo prepovedane ljubezni, ki se splete na podzemni zabavi starodobnikov.

Natalija Cerar je kot finalistka tekmovanja Slovenska nota nase prvič opozorila že leta 2019. Poteza, ki jo je popeljala na novo glasbeno pot, tekom katere se je povezala s priznanim slovenskim producentskim tandemom ter ustvarila dve novi skladbi Minil je čas in Omamljeno srce. S slednjo je dokončno tudi prebila led in tako pristala na lestvicah največkrat predvajanih slovenskih skladb.

Danes Natalija na radijske postaje pošilja svež dance singel Tvoja. Besedilo je napisala sama, glasbo in produkcijo pa sta ponovno prevzela Kevin Koradin in Clifford Goilo. Pesmi prilaga tudi videospot, delo ekipe Dominika Čepona, v katerem nas popelje v svet prepovedanih zabav … in prepovedanih odnosov.

Kot pravi mlada ustvarjalka, skladba govori o nedosegljivi ljubezenski zgodbi, ki pa jo je na lastni koži izkusila tudi sama.

Pesem pooseblja odnose mnogih zvez, kjer neka oseba drugo želi le zase, a ji hkrati ne zna ali ne želi dati tistega, kar potrebuje. Tudi sama sem bila pred časom ujeta v podobno zgodbo, kjer sem se vrtela v začaranem krogu. Kako malo se včasih cenimo. Tako malo, da dopuščamo nesprejemljive odnose v upanju, da se bo oseba nekoč spremenila.

Videospot, ki ga je Natalija posnela v sodelovanju z ekipo Dominika Čepona, so snemali kar dva dni. Prvi dan v garažni hiši nakupovalnega centra, drugi dan pa v studiu. V njem spremljamo dogajanje na t.i. ilegalni zabavi starodobnikov, tekom katere se med njo in mladeničem (igralec Matej Moškerc) stke prepovedana vez ljubezni.

Sorodne novice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano

- Oglas -