Neisha ustvarila žalostinko

Neisha pošilja v svet tankočutno balado z močnim sporočilom. V skladbi se izražajo izvirnost in sporočilnost besedila, pomirjujoča osvoboditev in razbremenjenost v obliki tolažbe,...

Folk Idoli vabijo na koncert!

Zasavska skupina Folk idoli objavlja svoj prvi album, ki nosi naslov 'Moje srce (zgodbe o ljubezni)'. Delček albuma so že predstavili na nedavni Bonbonieri,...

Perpetuum Jazzile prihaja v Križanke

V ljubljanske Križanke 31. maja 2024 prihaja skupina Perpetuum Jazzile. Poleg edinstvenega glasovnega spektakla bodo postregli s svetlobnim in z vizualnim šovom, ki ga...

― Oglas ―

Leonart: Ko je muzika je več kot instant polenta

Leonart‌ ‌je ‌pop-rock‌ ‌glasbena‌ ‌skupina‌ ‌iz‌ ‌Maribora‌, ki  ‌igra‌ ‌avtorsko‌ ‌glasbo‌ ‌s‌ ‌ slovenskimi‌ ‌besedili.‌ Kot pravijo, so ‌‌skozi‌ ‌leta‌ ‌skupnega‌ ‌muziciranja‌ ‌svoje‌ ‌odnose‌...
DomaNapovediNočna izmena se vrača!

Nočna izmena se vrača!

- Oglas -

Po daljši prekinitvi se v Anhovo vrača Nočna izmena – tokrat v že 13. izvedbi. Nočna izmena stopa v korak s časom; ter del svoje platforme namenja problematiki posoških mladih: tako z zbiranjem sredstev za humanitarne organizacije (ZPM, Hospic), kot vključevanjem lokalnih mladinskih klubov v izvedbo pred leti imenovanega “najboljšega žura na Primorskem.” Priložnost za nastop bo tako dobilo tudi nekaj še neuveljavljenih glasbenih skupin.

Nočna izmena pa kljub novostim ostaja zvesta svoji tradiciji odlične zabave za domačine. Za obiskovalce si bodo namreč nadeli delovne uniforme Nočne izmene Joker Out, Big Foot Mama, Elvis Jackson in Šank Rock.

Toplo vabljeni k obujanju starih in ustvarjanju novih, še lepših spominov 1. septembra 2023 na dvorišču Salonita Anhovo. Prizorišče bo odprlo svoja vrata ob 18.30. Da bo zabava čim bolj dostopna in sproščena za vse (ter v izogib odvečnim avtomobilom), v letošnji izvedbi organizirajo še bolj pestro možnost brezplačnih povratnih prevozov.

Vstop bo prost, zaželeni pa so prostovoljni prispevki za delovanje humanitarnih organizacij v občini Kanal in širši posoški regiji.

BIG FOOT MAMA: Skupina Big Foot Mama je v koncertno leto 2023 zajadrala kot otvoritveni bend ljubljanskega OrtoFesta z dvema razprodanima večeroma. Zdaj so na vrsti druga prizorišča po Sloveniji, zlasti večji festivali.Big Foot Mama tako že 33. leto opravičuje status enega največjih slovenskih bendov v zgodovini. Skupino so v zadnjih letih zaznamovali veliki uspehi, kot je dvakrat razprodana Arena Stožice (leta 2015 ob 25-letnici in 2022 ob 30-letnici), izid akustične plošče AKUSTIKA in koncertne BFM 30 iz Stožic.

ŠANK ROCK:Skupaj smo se rodili, skupaj bomo umrli,« so besede, s katerimi so pevec Matjaž Jelen, kitarist Bor Zuljan, basist Cveto Polak in bobnar Aleš Uranjek sporočili veselo novico, da se je ob njeni skoraj okrogli obletnici ponovno zbrala jedrna zasedba ene naših najbolj priljubljenih skupin vseh časov. Šank Rock so se s številnimi hiti, kot so Metulj, Puščava sna, Pravljica o mavričnih ljudeh, Dej bolj na glas radio in Jaz nimam noč za spanje, zapisali v najlepše spomine več generacij, ki so ostale zveste njihovi glasbi.

JOKER OUT je prva mlada zasedba, ki je v zadnjem desetletju pridobila širšo popularnost v Sloveniji, svoje oboževalce pa ima tudi v tujini.

Od ustanovitve leta 2016 so poskrbeli za preporod slovenske glasbene scene v živo, ki je znova postala množična med mladimi in sprožila nov val mladih umetnikov. Skupino sestavlja pet članov: Bojan (vokal), Kris (kitara), Jan (kitara), Nace (bas) in Jure (bobni), ki so vsi še v svojih dvajsetih, najmlajši jih ima 23 let.

ELVIS JACKSON je slovenska glasbena skupina, ki je svoj lasten izraz skozi desetletje razvijala ob spremljavi ska, punk, hard core, reggae in metal vplivov. Združili so se konec leta 1997 in svoj prvi nastop izvedli na pustno soboto 1998, od prvega dne dalje pa veljajo za bend, ki slovi po nepozabnih, s pozitivno energijo nabitih nastopih. In prav zato so bili s strani novinarjev večkrat proglašeni kot najboljši koncertni rock bend v Sloveniji!

- Oglas -

VSTOP PROST!

Fb dogodek: https://www.facebook.com/events/937580997349423?ref=newsfeed
Info/press/akreditacije: denis.papic@siol.net

- Oglas -