Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceŠpela Cesar je nazaj s pesmijo 'Te mam'

Špela Cesar je nazaj s pesmijo ‘Te mam’

Oranžnost in vetrnost skladbe kot popotnica ljubečemu poletju.

- Oglas -

Gre za skladbo, ki opisuje odnos s samim seboj in s tistim, s katerim se greš življenje najraje. Je navdušenje nad to dušno polovičko, njenimi posebnostmi, njenimi lepimi in tudi malo manj lepimi lastnostmi. Je pogum in spoznanje, da moraš najprej sprejeti čistega sebe, in šele za tem nekoga drugega. “Lepo je zreti v bodočnost,” pravi Špela, “še lepše pa si jo je zamišljati v dvojini.

Glasba, besedilo, vokal: Špela Cesar
Aranžiranje, produciranje, mix: Borut Antončič (Bort Ross)
Spremljevalni vokali: Lara Poreber in Borut Antončič
Kitare: Borut Perše in Borut Antončič
Baskitara: Dejan Hudoklin
Bobni: Jože Cesar
Mastering: Kristjan Kaluža
Posneto v studiu Lotos music
Producent videospota: Jan Poreber
Igralci v videospotu: Indira Bečirević, David Golubić

Špela Cesar je s svojim prvencem iz leta 2018 Za hip ujela glasbene valove in navdušila. Kmalu za tem je izdala drugi singel Ostani, tretji singel Smisel pa je izšel leta 2020. Od takrat naprej je bil njen smisel in fokus nekje drugje, na primer pri poučevanju in animiranju otrok, pohodništvu ter študiju socialne pedagogike, ki ga je z uspešnim zagovorom magistrske naloge na dan izida te skladbe tudi zaokrožila.


 
Kot lahko sklepate iz že napisanega, je po krajši pavzi namreč le poravnala nemirne ustvarjalne planete in se s kitaro na rami odpeljala do Šentjerneja, kjer je v studiu Lotos music pri producentu Borutu Antončiču začela novo glasbeno popotovanje.

- Oglas -