― Oglas ―

Potnik, ki prepeva o spoštovanju soljudi

Potnik je naziv nove primorske zasedbe v slovenskem alternativnem rock okolju. S potovanjem med ljubeznijo, prijateljstvom in družbenimi pogledi na posameznika, se zasedba trudi...
DomaNoviceSte že slišali rezultat povezovanja Sava Fratnika in Marka Stankovića?

Ste že slišali rezultat povezovanja Sava Fratnika in Marka Stankovića?

»… Začutili bomo, da lahko delamo otroke ...«

- Oglas -

Savo Fratnik si je pri šestdesetih, poleg vseh drugih hobijev, omislil novega. Najprej je začel z zbiranjem kitar, nato pa še z učenjem igranja. Nato je zbral pogum in se pridružil najprej eni in potem drugi skupini, kjer preigravajo rock priredbe. Vmes in predvsem v času pandemije pa je ustvaril besedila in glasbo za več kot 20 skladb. V obeh skupinah posebnega interesa za izvajanje avtorskih skladb ni, zato je zaprosil Petra Deklevo za celotno produkcijo, gostujoče pevce pa za vokalno interpretacijo (Jana Šušteršič, Marko Stankovič in Urban Sever). Tako je nastalo 11 skladb, ki bodo jeseni izdane v vinilni obliki in tudi predstavljene v živo.

‘Poglej me v oči’ je prva skladba s prihajajoče LP plošče, ki bo na vinilu predstavljena jeseni. Na njej bo 11 skladb avtorja besedil in glasbe Sava Fratnika, v produkciji Petra Dekleve, ki jih bodo zapeli gostujoči pevci Jana Šušteršič, Marko Stankovič in Urban Sever.

- Oglas -