― Oglas ―

Andraž Hribar: “Prepustil sem se toku kreativnosti!”

Vaša šesta avtorska plošča nosi naslov 'Čas je'. Ne bom vas vprašala, čas za kaj, ker se mi zdi, da je to najbolj pogosto...
DomaNoviceTine Kobal navdušil tudi Djomlo

Tine Kobal navdušil tudi Djomlo

Po uspehu debitantskega sinlga 'Prva in zadnja' nam simpatični primorski pevec Tine Kobal premierno predstavlja novo skladbo 'Afera'.

- Oglas -

Tine Kobal, simpatični 17-letnik iz Šempasa, je nase prvič opozoril lani z izidom debitantskega singla ‘Prva in zadnja’, ki je bil dobro sprejet. Ravno to mu je dalo dodaten zagon, da svojo glasbeno kariero popelje še dlje in začne ustvarjati nove skladbe. “Čim prej sem si želel novega projekta, zato sem se lotil sestavljanja glasbe za kitice Afere že julija lani. Blaž Gec me je takoj razumel, kakšen komad iščem. Ko mi je poslal prvi demo, nismo več nič spreminjali,” pravi Tine.

Tudi tokrat mu je na pomoč priskočila že uigrana in med Slovenci priznana ekipa hitmejkerjev. Besedilo je tako delo odličnega Roka Lunačka, pri glasbi pa sta moči združila Tine Kobal in Blaž Gec, član skupine Zvita Feltna. “S tem projektom sem bil veliko bolj vpleten v produkcijo. Večkrat sem obiskoval studio, se tam tudi ogromno naučil. Veliko časa sem imel tudi za iskanje končnega mixa, ki ga je naredil Krešimir Tomec, a zagotovo smo vsi najbolj veseli, da je pesem končno zunaj in ne morem več iskati popravkov,” je še dodal Tine.

Med tem ko je na strani glasbene produkcije vse teklo gladko, se je pri samem snemanju videospota zataknilo. Glavni problem je seveda tudi tokrat bila epidemija, ki je režiserju Djomli preprečevala prehod meja. Četudi z zamikom, so na koncu ustvarili izdelek, s katerim so zadovoljni in pri katerem je med drugim sodelovala tudi igralka TV serij Vesna Ponorac.

Super je bilo, kako hitro smo se ujeli na snemanju. Vzdušje je bilo res odlično,” je povedal Tine in hudomušno pripomnil, da je njemu vseeno najpomembnejše, da je vedno prisotna dobra hrana.

Navdušenja nad Tinetom pa ni skrival niti Djomla: “Tine je po mojem mnenju res velik potencial. Prijetno sem presenečen, da lahko pri teh letih že izpelje takšen projekt. Odlično je bilo sodelovati z njim in z veseljem bom v prihodnosti naše sodelovanje dvignil še na višji nivo.

- Oglas -