Tine Kobal navdušil tudi Djomlo

Datum:

Tine Kobal, simpatični 17-letnik iz Šempasa, je nase prvič opozoril lani z izidom debitantskega singla ‘Prva in zadnja’, ki je bil dobro sprejet. Ravno to mu je dalo dodaten zagon, da svojo glasbeno kariero popelje še dlje in začne ustvarjati nove skladbe. “Čim prej sem si želel novega projekta, zato sem se lotil sestavljanja glasbe za kitice Afere že julija lani. Blaž Gec me je takoj razumel, kakšen komad iščem. Ko mi je poslal prvi demo, nismo več nič spreminjali,” pravi Tine.

Tudi tokrat mu je na pomoč priskočila že uigrana in med Slovenci priznana ekipa hitmejkerjev. Besedilo je tako delo odličnega Roka Lunačka, pri glasbi pa sta moči združila Tine Kobal in Blaž Gec, član skupine Zvita Feltna. “S tem projektom sem bil veliko bolj vpleten v produkcijo. Večkrat sem obiskoval studio, se tam tudi ogromno naučil. Veliko časa sem imel tudi za iskanje končnega mixa, ki ga je naredil Krešimir Tomec, a zagotovo smo vsi najbolj veseli, da je pesem končno zunaj in ne morem več iskati popravkov,” je še dodal Tine.

Med tem ko je na strani glasbene produkcije vse teklo gladko, se je pri samem snemanju videospota zataknilo. Glavni problem je seveda tudi tokrat bila epidemija, ki je režiserju Djomli preprečevala prehod meja. Četudi z zamikom, so na koncu ustvarili izdelek, s katerim so zadovoljni in pri katerem je med drugim sodelovala tudi igralka TV serij Vesna Ponorac.

Super je bilo, kako hitro smo se ujeli na snemanju. Vzdušje je bilo res odlično,” je povedal Tine in hudomušno pripomnil, da je njemu vseeno najpomembnejše, da je vedno prisotna dobra hrana.

Navdušenja nad Tinetom pa ni skrival niti Djomla: “Tine je po mojem mnenju res velik potencial. Prijetno sem presenečen, da lahko pri teh letih že izpelje takšen projekt. Odlično je bilo sodelovati z njim in z veseljem bom v prihodnosti naše sodelovanje dvignil še na višji nivo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...