― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceAlya Elouissi iz Portoroža na ljubljansko premiero filma Barbie!

Alya Elouissi iz Portoroža na ljubljansko premiero filma Barbie!

Slovenska pevka in igralka je v Londonu sodelovala pri snemanju svetovne filmske uspešnice

- Oglas -

Alya Elouissi je Slovenijo presenetila z novico, da je bila del najožje ustvarjalne ekipe najbolj pričakovanega filma leta, filma Barbie, kjer je imela vlogo stand in igralke. Na snemanju, ki je potekalo v Londonu, se je družila z znanimi igralkami in igralci.

Igralka, pevka in tekstopiska pri kaki večji filmski produkciji ni sodelovala prvič: njeno ime je zaslediti tudi v odjavni špici filmov, kot sta Čudežna ženska (Wonder Woman) in Črno ogledalo (Black Mirror), v Barbie pa je delala kot dvojnica (angl. stand-in) za Sharon Rooney

Le pred dobrim tednom se je Alya v Portorožu prvič predstavila s skladbo Valovim, ki so jo radijske postaje po Sloveniji lepo sprejele.

Alya Elouissi je svojo novo avtorsko pesem »Valovim« prvič uspešno predstavila javnosti na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca. Vsestransko nadarjena pevka, igralka, plesalka, tekstopiska, ki že več let deluje in ustvarja na relaciji med Ljubljano, Londonom in Moskvo, je avtorica tako besedila kot glasbe, njena nova pesem pa je zopet nastala v sodelovanju z Neisho, ki je tokrat avtorica aranžmaja.

Svet pesmi Valovim, poln ritmov, morja in osvoboditve nas bo na radijskih frekvencah zagotovo spremljal še mnogo poletij. Pesem je Alyi zelo osebna, saj je povezana z boleče končanim razmerjem in hudim vrtincem nenehnih življenjskih in kariernih sprememb v zadnjem letu, ko se je Alya morala še bolj naučiti plavati s tokom življenja in mu zaupati, da je lahko preživela.

Valovanje z življenjem me je rešilo in mi prineslo ponovno srečo in osvoboditev, o čemer govori tudi pesem.” Alya Elouissi želi z novim singlom poleg uživanja v glasbi ljudem predati tudi inspiracijo in motivacijo, da valovijo s tokom življenja, saj bodo tako lahko še bolj dosegli lastno srečo in svobodo.

- Oglas -