― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceBatista Cadilac na mini turnejo tudi z novim singlom

Batista Cadilac na mini turnejo tudi z novim singlom

- Oglas -

Batista Cadillac z novim singlom ‘Smer vetra’ zaključuje uspešno obdobje po izidu prvenca in napoveduje snemanje drugega albuma, ki ga pričakujemo prihodnje leto.

‘Smer vetra’ je še zadnji single z aktualnega albuma Batista Cadillac, ki je izšel maja lani pri SonicTribu. Z novim videospotom nam fantje nudijo (sicer nekoliko cenzuriran) vpogled v tok bendovskega ustvarjanja in koncertiranja zadnjega leta. Snemalci so člane skupine ujeli v svojem “naravnem” habitatu: v studiu, na odru, v zaodrju, v “placu” za vaje in na nedavnem kreativnem pobegu v Istro.

Sproščena atmosfera, prepojena s soncem in dobro voljo, perfektno nadgrajuje skladba, ki govori o vplivu sonca na našo ljubezen. Kot sončnica se obračamo proti svetlobi in z njo napajamo ljubezen do sebe in drugih.

‘Smer vetra’ sledi uspešnim singlom ‘Mim pravil’, ‘Magnolije’, ‘Generacija neba’ in ‘Pust me do besede’, ki so vsak na svoj način uspešno našli pot do poslušalcev. Z novim singlom zasedba napoveduje tudi koncert v klubu Cvetličarna, 16. novembra 2023, in mini turnejo ‘Mim pravil’, v sklopu katere bodo poleg Ljubljane (16. november) nastopili med drugimi tudi še v Novem mestu (24. november), Logatcu (18. november) in Mariboru (17. november).

- Oglas -