― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNapovediMladi Dolenjci Plateau izdali prvi dolgometražni album

Mladi Dolenjci Plateau izdali prvi dolgometražni album

- Oglas -

Kot pravijo člani zasedbe Plateau, je novi album predstava raznoraznih vzgibov, afektov in razpoloženj: “Na albumu ‘Vse skrivnosti vetru’ lahko pričakujete songe, ki jih že poznate, plus par novih/starih komadov, ki smo jih z Bort Rossom pilili na šentjernejskem Boriland ranču. Vse je  ful razgibano, noben komad ne zveni isto in vsak zase je pristen dokument časa,  emocij in ustvarjanja, v katerem smo bili ujeti tisti trenutek.” Plateau družina

Skladbe na albumu zaključujejo in zaobjamejo prvo obdobje skupine Plateau v skoraj dokumentarnem stilu. Bogata paleta zvočnih barv, hrepenečih melodij in pesniških besedil vas bo popeljala skozi svojevrsten svet tega mladega benda novega novomeškega vala.

Album vsebuje 10 skladb + 1 bonus komad, ki ga najdete na fizičnem nosilcu zvoka. Od 10 skladb jih je polovica že bilo izdanih kot singli in se že veselo sučejo na radijskih postajah. To so: Nič vedeti, Neimenovana, Nova koža, Levi govorijo, Najdem te še kdaj.

Debitantski album bo zasedba predstavila 26. oktobra v legendarnem Orto baru.

Pravijo, da obiskovalce čaka celovečerni akcijski film. Obljubljajo tudi presenečenja vseh razsežnosti, special merch, izvedbo vseh njihovih komadov ever in nasploh izpolnitev sanj štirih srednješolskih prijateljev – v živo.

“Pridite in podoživite z nami pet let ustvarjanja, solz, smeha in pač vseh teh čustev vmes,” vabijo Plateau.

Izid albuma so pospremili s singlom ‘Dens’, pesmijo o iskanju zavetja in moči v nekom drugem, ki privede do edinega pravega spoznanja; vsa moč, ki jo rabiš, je že v tebi.

- Oglas -