Batista Cadillac predstavljajo singl “Generacija neba”

Datum:

Po zimzeleni skladbi “Magnolije” se mlada zasedba tokrat predstavlja bolj energični različici – s funk pesmijo. Prav v teh dneh ste jih lahko namreč ujeli na nacionalnem radiu, ko so v oddaji Živooke premierno predstavili svoj nov singl “Generacija Neba”.

Besedilo je nastajalo prav v okoliščinah, ki jih pesem opeva in je odraz usodnega optimizma mladega človeka v obdobju notranje rasti in točke preloma v življenju. Govori o trenutku, ko ti z glavo uspe prodreti skozi zid in prvič videti, kaj je za njim, hkrati pa je primerjava mladega človeka na poti do brezskrbnosti z mladim ptičem, ki se uči leteti in mu navsezadnje to tudi uspe.” je dodal pisec besedila in kitarist Mitja Koritnik.

Novo pesem so, kot tudi “Magnolije”, posneli v studiu MARSH pri producentu Martinu Štiberniku, ki je poskrbel tudi za mix in master. Fantje za leto 2021 napovedujejo album, ki je že v nastajanju in bo končan prav tako v omenjenem studiu z Martinom, s katerim so se fantje odlično ujeli.

Videospot je bil posnet v duhu trenutnih ukrepov in je temu primerno število nastopajočih omejeno. V glavnih vlogah nastopata mlada igralca Voranc Boh in Lara Perša, video pa je ustvaril Fabris Šulin in se podpisal pod vlogo direktorja fotografije in režiserja, sicer pa se je mladi ustvarjalec po zaključenem študiju na AGRFT posvetil snemanju filmov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...