Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNoviceBoštjan Velkavrh izdal singel 'Živim'

Boštjan Velkavrh izdal singel ‘Živim’

Boštjan, pesnik in večni romantik ter ljubitelj življenja, je z mariborsko ekipo napisal novo pesem, 'Živim'.

- Oglas -

Boštjan pravi, da zadnja pesem govori sama zase, besedilo je prežeto s pesnikovim optimističnim odnosom do življenja in vsega, kar ga obkroža. Med poletjem je z BV bendom nastopal po Sloveniji s koncertnim ciklom, ki ga je poimenoval INTIMNO. Videli smo ga na Lentu ter na manjših nastopih na Obali.

Konec meseca, 29. oktobra, bo nastopil v izolskem Hangar Baru. Spremljala ga bo ekipa glasbenikov (BV bend), posebni gost večera pa bo Drago Mislej – Mef.

V mariborskem studiu Danila Ženka je nastal novi singel ‘Živim’, besedilo zanj je napisal Boštjan Velkavrh, glasbo pa Živa Horvat, v pesmi je tudi zaigrala na piano in klaviature. ‘ Zelo sem ponosen, da je v tokratnem singlu z mano sodelovala ekipa priznanih glasbenikov,  srečen sem, ker lahko ustvarjam z njimi, ‘ je hvaležen Boštjan.

Na kitari se je v skladbi ter pri aranžmaju pesmi pridružil Igor Bezget, priznani jazz in etno kitarist, bas kitaro je zaigral Danilo Ženko, ki je poskrbel tudi za snemanje, mix in mastering skladbe, na bobnih pa je bil Jože Zadravec.

- Oglas -