― Oglas ―

DomaNapovediKultni prvenec Mary Rose končno tudi na CD-ju in vinilki

Kultni prvenec Mary Rose končno tudi na CD-ju in vinilki

Legendarna heavy metal skupina iz Postojne Mary Rose bo 30 let po izdaji kultnega prvenca Rocks Off na kaseti, tega 26. 11. pri ZKP RTV Slovenija na veliko veselje oboževalcev končno izdala tudi na CD-ju in vinilki ter v digitalni obliki.

- Oglas -

CD in digitalna verzija vsebujeta tudi tri bonus pesmi: Video – Man, Love’s In Vain in Get Out Of This Way, ki niso prišle na kaseto. „Takrat sploh nismo vedeli, kaj smo naredili, ker smo bili mulci. Prodali smo kar 12.000 kaset! So bili pa takrat res super časi. Na naših koncih od Postojne do Gorice in Kopra je bila vsakih 20 kilometrov ena dvorana in vsak vikend se je igralo,“ se spominja kitarist in skladatelj Eki Alilovski.

Prvo ekipo Mary Rose so sestavljali Mitja Šabec (bobni), Primož Ogrizek (klaviature), Jure Škodič (bas kitara), Eki Alilovski (kitara) in Franci Tominšek Frenk (vokal), današnja postava pa je: Sandi Trojner (klavitaure), Žanil Tataj – Žak (vokal), Eki Alilovski (kitara) in David Debevec (bobni).

Album so želeli Mary Rose na pot pospremiti tudi s koncertno turnejo, s katero so nameravali poleg reizdaje prvenca obeležiti še 30-letnico banda, a so jo morali zaradi slabe epidemiološke slike žal odpovedati oziroma jo za zdaj prestavljajo na maj.

Album bo izšel 26. novembra.

- Oglas -