― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceDo 5. dimenzije s svežim elektro popom dvojca 2B

Do 5. dimenzije s svežim elektro popom dvojca 2B

- Oglas -

Dvojec 2B predstavljata svojo novo pesem ‘Do 5. dimenzije’, ki vabi poslušalce na nepozabno glasbeno potovanje, ki se tukaj šele začenja, kajti 2B prav tako napovedujeta izdajo novega albuma! Ta bo mešanica elektro popa, s primesmi indie elektronike in deep housa, ki predstavlja njun unikaten električno-organski slog (#electricorganic), s katerim najbolj izražata svoja čustva in emocije.

Nova pesem pripoveduje zgodbo o potovanju skozi občutke in iskanju novih svetov. V ozadju pesmi ‘Do 5. dimenzije’ in novega albuma sicer stoji tudi nekoliko bolj osebna zgodba, ki se tiče boja s tesnobami in z anksioznostjo. Zato si želita uporabiti svojo glasbo, da bi ljudem pokazala, da niso sami in da je o tem dovoljeno govoriti na glas.

‘Do 5. dimenzije’ je le ena izmed skladb na njunem novem albumu, ki bo ponudil še več edinstvenih zvočnih doživetij in besedil, ki se dotikajo pomembnih tematik in sporočil. Prepričana sta, da bo nova glasba navdušila njune zveste oboževalce, hkrati pa pritegnila tudi nove poslušalce, ki iščejo nekaj več v glasbi. Zato že zdaj vabljeni na nepozabno potovanje z 2B in njihovim novim albumom Eksplozija Emocij, ki izide konec marca!

Predstavila ga bosta 29. marca ob 20.00 v Ljubljani, v klubu ZORICA. 

Glasba: Gašper in Primož Mihelič
Besedilo: Gašper Mihelič
Aranžma: Gašper in Primož Mihelič
Produkcija: Primož Mihelič
Mix in mastering: Borut Antončič
Scenarij za video: 2B
Art design – Ksenja K
Video in montaža: Jurij Brozovič

- Oglas -