― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceFolk Idoli pred izidom albuma

Folk Idoli pred izidom albuma

Napovedujejo ga s pesmijo 'Moje srce'.

- Oglas -

Skladba potrjuje in dopolnjuje rdečo nit zgodb v ljubezni, zvok pa ohranja folk idolovsko razpoznavnost. Avtor skladbe v celoti je frontman zasedbe Tadej Prosenc, producent in aranžer pa, kot pravijo v skupini, konj, ki se ga ne menja –  Denis Horvat (Hamo&Tribute2 Love).

Temelj zasedbe ‘Folk Idoli’ je, kot rečeno, ljubezen, tudi zgodba šestega singla govori o tej.

Sicer o ljubezni polni razočaranja in bolečine, o ljubezni, ki je pogubna in nedosegljiva.

Skladba potrjuje karakter zasedbe, gre za organsko rock balado s spretnim vključevanjem modernejših in trendovskih prijemov, nadgrajuje pa ga iskren in čustveno pripovedujoč vokal. Skladba je že dobila tudi video podobo, ta pa nas po ogledu pusti odprtih ust.

Zgodba skladbe je namreč prikazana na zelo nepričakovan, netipičen, celo kontroverzen način.

Skladbo smo sramežljivo in z zadržkom predstavili Denisu. Sprva ni bila deležna pozornosti, predvsem pa ni vzbujala pretiranega navdušenja in obetov. S prvimi posnetimi takti pa smo vsi dojeli, da imamo v rokah iskreno in življenjsko zgodbo, zavito v nalezljivo melodijo. To je naša in vaša zgodba. Vsak je vsebino skladbe že doživel, jo doživlja ali pa jo še bo. Skratka, druga, neprijetna in plat ljubezni, na katero nimamo neposrednega vpliva,’’ pravijo Folk Idoli.    

- Oglas -