Hamo & Tribute 2 Love: Koncert ob izidu albuma ’22’

Koncerti Hamo & Tribute 2 Love so vedno poslastica za glasbene rokenrol sladokusce. Še posebej takrat, ko je na mizi svež album in temu primerno posebno koncertno praznovanje. Ta petek, 10. marca, bodo v Kinu Šiška pozdravili prihod albuma ’22’.

Albumi ‘Dve’, ‘Pol’, ‘3p’, ‘4K’ in ‘Iz4Kani’ bodo dobili svojo šesto studijsko sestro, kar je dovolj tehten razlog za veliko praznovanje. Album je prvič zarohnel lani v Križankah, ko je izšla njegova vinilna različica, 10. marca pa končno izide še v CD in digitalni obliki.
 
Obeta se čustvena fuzija novih materialov in starih uspešnic, ki se jih je v dveh desetletjih nabralo. Zagotovo boste lahko slišali ‘Dolgo nisva pila’‘Ona gre’‘Greva še mal dlje’‘Vija vaja ven’‘Prvo vrsto’‘Rožice’‘Gospo Magister’‘Pomlad’ in seveda lep kos novega albuma, ki je že nanizal prve uspešnice – ‘Vse lepo za vse’‘Sončen dan’‘Zato ker je mraz’ in najnovejšo ‘Pusti mi prižgano luč’.
 

Hamo in ekipa so zapriseženi borci živega nastopanja in prav ta praksa je tisto, kar njihovi poslušalci najbolj cenijo. Dobrih 50 koncertov na leto, vsako leto, so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Koncert je razprodan.

Po koncertu v Kinu Šiška in z novim albumom v malhi bodo Hamo & Tribute 2 Love koncertirali še v Kranjski Gori na pokalu Vitranc (11. marec), v Kulturnem domu Krško (7. april), dvakrat v razprodanem domžalskem Blunoutu (14. In 15. april), 22. aprila pa bodo obiskali še eno posebno koncertno lokacijo – Škofjeloški grad. Karte za tamkajšnji koncert bodo šle v prodajo v ponedeljek, 13. Marca, preko sistema mojekarte.si in bodo samo v prvem dnevu prodaje na voljo po polovični ceni. Za nove koncertne datume pa spremljajte band na njihovih družbenih medijih.

Seznam prihajajočih koncertov:

10.3. Kino Šiška, Ljubljana RAZPRODANO

11.3. Pokal Vitranc, Kranjska Gora

7.4. Kulturni dom Krško, Krško

14.4. Blunout, Domžale RAZPRODANO

15.4. Blunout, Domžale dodatni koncert RAZPRODANO

22.4. Škofjeloški grad, Škofja Loka (karte v prodaji na mojekarte.si od ponedeljka, 13.3., posebna cena samo prvi dan prodaje)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

ŠE ENA SLOVENSKA NA DAN

Tinkara Kovač danes praznuje 20. obletnico izida albuma ‘O-RANGE’

Sliši se neverjetno, a minilo je že 20 let odkar je v eter odšel ta album. O-RANGE je...

Alo!Stari imajo novo skladbo!

Alo!Stari so tokrat pripravili precej bolj miren komad, kot smo jih od njih vajeni - srca se pač...

Na veliki oder se vračajo legendarni Faraoni

V portoroškem Avditoriju bomo lahko v soboto, 24. junija 2023, po 10 letih zopet v živo slišali eno...

Joker Out navdušili Barcelono

Kar že vedo njihovi domači in regionalni navijači, zdaj odkriva še Evropa: Joker Out je odličen bend z...

Fat Butlers predstavljajo Vsak Trenutek

Kot pove pevka in avtorica besedila Liza Zavrl: "Komad 'Vsak trenutek' izhaja iz osebnega prostora. Govori o trenutku, ko...

Aleksander Novak z novo ljubezensko skladbo ‘Zdaj, ko že veš’

Aleksander Novak predstavlja novo izpovedno skladbo 'Zdaj, ko že veš', v kateri iskreno spregovori o svoji ljubezni do...

RiNA: Brez teme ni svetlobe

RiNA  je tudi v novin skladbi v svojem prepoznavnem slogu pričarala zanimiv, sodoben in melodičen glasbeni ambient. Skladba je...

Jernej Zoran se spominja: Življenje je teklo počasneje

Dolenjski glasbenik je pred dnevi na radijske postaje poslal skladbo Generacija SFRJ. "Pesem sem si pravzaprav napisal kot...