More
  HomeNapovediKoncert brez meja z Bepop ob 40-letnici Kulturnega doma Gorica

  Koncert brez meja z Bepop ob 40-letnici Kulturnega doma Gorica

  Published on

  - Oglas -

  Bepop Ladies bodo na koncertu preimerno izvedle tudi prihajajočo novo pesem ‘Brez kril’, s katero napovedujejo praznovanje 20-letnice delovanja v letu 2022.

  Tinkara Fortuna, Alenka Husić in Ana Praznik se s svojimi glasbeniki pospešeno pripravljajo na nastop ob 40-letnici Kulturnega doma Gorica. To koncertno uverturo v veseli december bodo izkoristile tudi za napoved svojega jubileja. V letu 2022 bo skupina stara 20 let, kar bodo obeležile z več posebnimi nastopi in projekti, že januarja pa izide tudi nova pesem Brez kril.

  »Povabila na praznovanje 40-letnice Kulturnega doma Gorica smo bile zelo vesele, saj bomo sploh prvič v karieri nastopile v slovenskem zamejstvu, vemo pa, da nas poslušajo tudi tam, saj se nam že od časov turnej Popstars oglašajo in nam pišejo tudi ljubitelji naše glasbe z italijanske strani meje. Radio Trst tudi redno predstavlja našo glasbo in nas na svojih valovih gosti ob izidu vsake pesmi in tako našo glasbo širi tudi med zamejskim občinstvom,« so povedale Bepop Ladies, ki bodo nastop začinile z nekaj programskimi posebnostmi. »Ob vseh naših številnih hitih in nekaj božično-novoletnih klasikah boste na tem koncertu lahko prvič slišali tudi novo pesem ‘Brez kril’, ki jo ustvarjamo z Žanom Serčičem in bo izšla takoj v začetku leta 2022.«

  Koncert je odprt za javnost, nanj so vabljeni poslušalci z obeh strani meje, ki pa morajo seveda izpolnjevati veljavne predpise glede preprečevanja širjenja virusa covid-19 (obisk teatrov bo od 6. 12. do vsaj 15. 1. mogoč pod pogojem PC). Koncert se bo snemal tudi za radijski in televizijski program.

  ZGOŠČENO O SKUPINI BEPOP

  Zabava. Evforija. Nostalgija. To so prve tri asociacije Tinkare, Alenke in Ane ob omembi turneje Popstars. Če ste naš prvi veliki televizijski lov na talente, turnejo in evforijo, ki ju je spremljala, doživeli v živo, veste, da je bil to zadnji val zlatih let slovenske pop glasbe. Vsi, ki ste bili ob izidu hitov, kot so Moje sonce, Odpelji me, Lokomotiva, Ne sekiraj se … še premladi, pa ob trenutnem spogledovanju s pop kulturo 90. in 00. let gotovo čutite, da se tista evforija ni nikoli zares polegla. Mogoče se je le malo skrila.

  Bepop so se leta 2019 vrnile na glasbene odre kot ženski trio – s Simonovo podporo iz ozadja, prvi nostalgični val navdušenja pa že uspešno nadgradile z novimi hiti Daj se nasmej, Verjamem v dobre ljudi in Ženska (duet z Rebeko Dremelj). Po vrnitvi so navdušile na številnih zabavah, nastopajo za najrazličnejša občinstva, na matrico in z akustičnim bendom. Ob originalni publiki, jih obožujejo tudi današnji študenti in srednješolci, starši so za njihovo glasbo navdušili tudi naraščaj. Ob tem, da so vse uspešne poslovne ženske, medijski obrazi, partnerke in mame pa so Bepop Ladies aktivne tudi v mnogih družbenih in dobrodelnih akcijah.

  Zadnje novice

  Matija Bolčina: V resnici smo svobodni

  Kot pravi, povzema duh današnjega časa, dobo v kateri se kot človeštvo osvobajamo spon...

  Mrfy: “Ta pesem neki ‘ma!”

  V junij so fantje stopili z novo pesmijo, ki jo sicer oboževalci zasedbe zagotovo...

  Yan Baray in Moya ustvarila duet

  Tokrat je pesem kar klicala po duetu. K sodelovanju je povabil Moyo in tako...

  Rina se vrača z novim singlom!

  Tudi aktualno skladbo je ustvarila s svojo stalno ekipo, Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilom....

  Še eno na dan

  Matija Bolčina: V resnici smo svobodni

  Kot pravi, povzema duh današnjega časa, dobo v kateri se kot človeštvo osvobajamo spon...

  Tudi letošnji festival Melodije morja in sonca prinaša spremembe

  Organizatorji festivala Melodije morja in sonca v Restavraciji Marina Portorož so predstavili novosti in...

  Mrfy: “Ta pesem neki ‘ma!”

  V junij so fantje stopili z novo pesmijo, ki jo sicer oboževalci zasedbe zagotovo...