― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNapovediBogunov pripravljajo pridigo

Bogunov pripravljajo pridigo

V živo si boste lahko ogledali brezplačen decembrski koncert live stream iz Delavskega doma Trbovlje, v nedeljo, 19. 12. 2021, ob 18. uri.

- Oglas -


Kot da bi Johnny Štulić in Damir Urban šla na literarni večer, pivo in v garažo, nabrala vmes še štiri tipe ter posnela vrhunsko mračno upanje.“. Tako je glasbo skupine izvrstno opisal glasbeni kritik Jaša Lorenčič za glasbeni portal SIGIC.

Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples. Bogunov bodo v vas spodbudili čustveno, telesno in umsko razgibavanje ter vas z neverjetno karizmo in nežnostjo, hudomušnim humorjem in mračnjaško strastjo popeljali po kotičkih uma in duše, ki v današnji histeriji sveta pogosto ostanejo skriti. Če ste lanski decembrski koncert uživali ob bogunovski akustični intimi, bo letošnja “PRIDIGA” iz Delavskega doma v Trbovljah glasna, močna in prijetno sladkokisla rock popotnica v prihajajoče leto. Decembrsko darilo, ki si ga obvezno privoščite v toplem udobju svojega doma.

Za nemoten prenos slike in zvoka na najvišji ravni, skrbi podjetje za informacijske tehnologije Novatel d. o. o. iz Celja.

Koncert boste lahko spremljali tu.

BOGUNOV SO:

Ognjen Zeljić – glas

Peter Pavičić – kitara, spremljevalni glas

Vladimir Zelić – kitara, spremljevalni glas

- Oglas -

Rok Skoliber – bobni

Boris Holešek – bas kitara, spremljevalni glas

- Oglas -