― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceMaja Založnik napoveduje glasbeno presenečenje

Maja Založnik napoveduje glasbeno presenečenje

- Oglas -

Maja Založnik se je že preizkusila v številnih pevskih talent šovih tako v Sloveniji kot v tujini – v Nemčiji je denimo proslavila svoj glas z visoko uvrstitvijo v oddaji X Factor. Pred kratkim pa je Maja na Planet TV v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki jo vodi Klemen Slakonja, uprizorila šov, kod ga pri nas še nismo videli – pokazala in znova je dokazala, da je nedvomno ena boljših vokalistk v Sloveniji! Pod masko radožive nune se je skrivala Maja. Zapela je skladbe Together again, Caruso, Zombie in 99 Luft Balons.

‘Za mano je super izkušnja, koncept oddaje je zelo zanimiv, vesela sem da sem sodelovala v prvi sezoni. Zelo mi je bilo zabavno, ker me niso ocenjevali, ampak so morali ugotoviti, kdo je pod masko. Na svoje nastope sem zelo ponosna, predstavila sem se v štirih različnih jezikih – v slovenskem, nemškem, angleškem in italijanskem. Dobila sem zelo lepe odzive in za mano je še ena čudovita izkušnja,” pravi Maja.

Maja si je vzela sladko leto premora, saj je postala mamica. V kratkem bo Maja vsem ljubiteljem karizmatičnih vokalov predstavila čisto nov singel, ki bo izšel v slovenskem in angleškem jeziku. Skladba nastaja v družbi nove ustvarjalne ekipe, ki ji Maja popolnoma zaupa, tisti, ki so pesem slišali, pa pravijo, da bo nova skladba zagotovo pobožala srce in dušo.

- Oglas -