Alex Volasko prepeva o jutri

Datum:

Kot je že napovedal pri prejšnji pesmi “S tabo na luno”, želi govoriti o zgodbah, ki se mu dogajajo in poslušalcem dati delček sebe. Nova pesem je kot naročena za čas, v katerem se že predolgo nahajamo –  čas, ko se zdi, da je vse brez pomena. “Ker sem se tudi sam, kot mnogo ostalih, znašel v težki situaciji, si že ves čas govorim – saj bo šlo. Jutri bo zagotovo bolje. In verjamem, da se bo ta svet, ki ga sploh ne poznamo več, spet pokazal v svoji najlepši luči. In nam dal vedeti, da nismo sami”, je povedal Alex.  

Pri skladbi, katere avtor besedila, glasbe in aranžmaja je kar Alex sam, so sodelovali še izvrstni glasbeniki Roman SarjašGoran Sarjaš in Franci Zabukovec – Zabukowski, videospot, v katerem nastopa tudi Alexova žena Saša, pa je delo Erica Monttera.

 “V, če lahko rečem, kar malce klišejskem refrenu si želim, da bi vsi lahko verjeli v to, da nas jutri res čaka lepši dan. Nov svet, v katerem je prijateljstvo spet dovoljeno. Kjer se nič ne zdi nemogoče in so sanje o nekem temnem svetu le še pretekla nočna mora“, je povedal Alex in dodal:

Želim si lepšega jutri. Zame. Zate. Za vse nas. Želim si časov, ko je bila ljubezen še preprosta, naša srca pa srečna in svobodna. Morda pa, čeprav se zdi skoraj nemogoče, ti časi res pridejo že jutri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...