― Oglas ―

Potnik, ki prepeva o spoštovanju soljudi

Potnik je naziv nove primorske zasedbe v slovenskem alternativnem rock okolju. S potovanjem med ljubeznijo, prijateljstvom in družbenimi pogledi na posameznika, se zasedba trudi...
DomaNoviceAlex Volasko prepeva o jutri

Alex Volasko prepeva o jutri

Izšla je nova skladba večkrat nagrajenega mladega glasbenika Alexa Volaska z naslovom “Jutri”, v kateri upajoče zre v prihodnost – v boljši in lepši jutri.

- Oglas -

Kot je že napovedal pri prejšnji pesmi “S tabo na luno”, želi govoriti o zgodbah, ki se mu dogajajo in poslušalcem dati delček sebe. Nova pesem je kot naročena za čas, v katerem se že predolgo nahajamo –  čas, ko se zdi, da je vse brez pomena. “Ker sem se tudi sam, kot mnogo ostalih, znašel v težki situaciji, si že ves čas govorim – saj bo šlo. Jutri bo zagotovo bolje. In verjamem, da se bo ta svet, ki ga sploh ne poznamo več, spet pokazal v svoji najlepši luči. In nam dal vedeti, da nismo sami”, je povedal Alex.  

Pri skladbi, katere avtor besedila, glasbe in aranžmaja je kar Alex sam, so sodelovali še izvrstni glasbeniki Roman SarjašGoran Sarjaš in Franci Zabukovec – Zabukowski, videospot, v katerem nastopa tudi Alexova žena Saša, pa je delo Erica Monttera.

 “V, če lahko rečem, kar malce klišejskem refrenu si želim, da bi vsi lahko verjeli v to, da nas jutri res čaka lepši dan. Nov svet, v katerem je prijateljstvo spet dovoljeno. Kjer se nič ne zdi nemogoče in so sanje o nekem temnem svetu le še pretekla nočna mora“, je povedal Alex in dodal:

Želim si lepšega jutri. Zame. Zate. Za vse nas. Želim si časov, ko je bila ljubezen še preprosta, naša srca pa srečna in svobodna. Morda pa, čeprav se zdi skoraj nemogoče, ti časi res pridejo že jutri.

- Oglas -