― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceAnika Horvat snema nov album

Anika Horvat snema nov album

Anika Horvat predstavlja novo skladbo 'Če najdeva se kdaj'. Prvo od tistih, ki bodo našle pot na njen prihajajoči album, ki je šele začel nastajati. Anika album, tako kot prvi single iz njega, snema z novo staro ekipo, na čelu katere je Borut Antončič.

- Oglas -

Anika s ‘Če najdeva se kdaj’ vstopa v novo obdobje svoje glasbene kariere. Material, ki nastaja, bo luč sveta ugledal najverjetneje prihodnje leto in je plod Anikinega sodelovanja z Borutom Antončičem, njenim dolgoletnim glasbenim prijateljem. Z njim je Anika posnela že nekaj svojih uspešnic in album Anika Horvat – ‘Za otroke Od Pike do Acota’. Anika se prihajajočih kreativnih sestankov in snemanj že veseli, saj pravi, da ji je ustvarjanje z Borutom pisano na kožo.
 
Pri skladbi ‘Če najdeva se kdaj’ so poleg Boruta Antončiča (glasba, mix, klaviature) sodelovali še Lara Poreber (tekst), Miha Gregorčič (glasba), Jaka Darovec (bobni), Borut Perše (kitara) in Igor Ilić (mastering).
 
Za skladbo je že v nastajanju tudi videospot, ki ga bo Anika predstavila kmalu.

- Oglas -