― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceMaraaya ustvarila himno ljubezni

Maraaya ustvarila himno ljubezni

Ob 12. obletnici poroke Maraaya na radijske postaje pošiljata njuno himno ljubezni z željo, da postane himna še kakšnemu zaljubljenemu paru.

- Oglas -

V zadnjih dveh letih sta Marjetka in Raay, ki ju poznamo pod ustvarjalnim imenom Maraaya, navduševala s skladbami v slovenščini. Drevo, 1000 let, Zdaj pa greš, Obujem nove čevlje, Dobr’ gre, so skladbe, za katere je Marjetka napisala besedila in navdušila poslušalce predvsem z življenjskimi resnicami v njih.

Pomladni čas že sam po sebi prinaša romantiko in ljubezen, zato je čas za pesem, v kateri se lahko najde vsak zaljubljen par. Pesem, ob kateri lahko dva zaplešeta ob sončnem zahodu, ob večerji s svečkami, ob prvem poročnem plesu, ob jutranji kavi … Prav taka je pesem ‘Sva’, ki jo na radijske postaje pošiljata Maraaya.

Marjetka pravi: “To je najina najbolj romantična pesem do zdaj. V njej se zavedava, da sva v primerjavi z vesoljem, svetom, večnostjo, le ena majhna pika. A vendar, če se ljubiva in slediva istim sanjam, je najin svet vse in največ. Najina ljubezen je polnoletna in še vedno uživava ob dolgih pogovorih, večernih sprehodih, kozarcu vina in jutranji kavici. Kaj naj rečem … še na mnogo let. Del spota smo posneli na prekrasnih lokacijah slovenske obale, del pa na Hrvaškem.

Raay pa je ob izidu pesmi povedal: “Za pesem sva posnela prekrasen videospot, v katerem sva z Marjetko blizu, kot še nikoli do zdaj. Želela sva deliti delček naju, delček najine ljubezenske zgodbe, saj le tako lahko poslušalcem najbolj iskreno približava to, kar pesem predstavlja. To sva midva, rada sva romantična, rada preživljava čas drug z drugim. Želiva si, da bi najina pesem poslušalce popeljala v svet ljubezni.”

- Oglas -