Maraaya ustvarila himno ljubezni

Datum:

V zadnjih dveh letih sta Marjetka in Raay, ki ju poznamo pod ustvarjalnim imenom Maraaya, navduševala s skladbami v slovenščini. Drevo, 1000 let, Zdaj pa greš, Obujem nove čevlje, Dobr’ gre, so skladbe, za katere je Marjetka napisala besedila in navdušila poslušalce predvsem z življenjskimi resnicami v njih.

Pomladni čas že sam po sebi prinaša romantiko in ljubezen, zato je čas za pesem, v kateri se lahko najde vsak zaljubljen par. Pesem, ob kateri lahko dva zaplešeta ob sončnem zahodu, ob večerji s svečkami, ob prvem poročnem plesu, ob jutranji kavi … Prav taka je pesem ‘Sva’, ki jo na radijske postaje pošiljata Maraaya.

Marjetka pravi: “To je najina najbolj romantična pesem do zdaj. V njej se zavedava, da sva v primerjavi z vesoljem, svetom, večnostjo, le ena majhna pika. A vendar, če se ljubiva in slediva istim sanjam, je najin svet vse in največ. Najina ljubezen je polnoletna in še vedno uživava ob dolgih pogovorih, večernih sprehodih, kozarcu vina in jutranji kavici. Kaj naj rečem … še na mnogo let. Del spota smo posneli na prekrasnih lokacijah slovenske obale, del pa na Hrvaškem.

Raay pa je ob izidu pesmi povedal: “Za pesem sva posnela prekrasen videospot, v katerem sva z Marjetko blizu, kot še nikoli do zdaj. Želela sva deliti delček naju, delček najine ljubezenske zgodbe, saj le tako lahko poslušalcem najbolj iskreno približava to, kar pesem predstavlja. To sva midva, rada sva romantična, rada preživljava čas drug z drugim. Želiva si, da bi najina pesem poslušalce popeljala v svet ljubezni.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...