― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceMoya: Naj vam sanj nikoli ne zmanjka

Moya: Naj vam sanj nikoli ne zmanjka

Glasbena ustvarjalka Mojca Štoka – Moya predstavlja nov singel z naslovom "Nemirna tišina". Po nežni 'Mamini pesmi', ki jo je izdala v začetku februarja in je bila napisana za njeno hči, ji navdiha in želje po ustvarjanju novih skladb ne zmanjka.

- Oglas -

Gre za skladbo, pri kateri je besedilo in glasbo spisala sama, glasbeni aranžma in produkcijo pa je kot vedno, zaupala Janu Baruci (Yanu Barayu), s katerim sodeluje že vrsto let.

“Nemirna tišina” je moderna pop country skladba z besedilom, v katerem se lahko najde vsak. Govori o sanjah in o tisti nemirni tišini, ko je človek tiho, vendar v njem vre neskončno misli in vprašanj, na katere velikokrat ni odgovora. Sanje so skrivnostni svet, v katerem doživimo in se srečamo z marsikom in ki nam velikokrat pustijo en ogromen vprašaj nad glavo.

Prav o teh stvareh prepeva Moya.

Video produkcijo je tudi tokrat zaupala Lenartu Kobalu (Kobal production), ki je skladbi dodal vizualno podobo.

Hotela sem skromnost in to, da se ob poslušanju moje nove pesmi ljudje osredotočijo na besedilo in ne na zgodbo v videospotu, ki bi zasenčila besedilo samo. Z videospotom sem dobila prav to, kar sem hotela. Naj vam sanj nikoli ne zmanjka in naj bodo te nemirne tišine v nas samih tiste vrste nemirne tišine, ki vam bodo dale novih moči in nove zagone za dobre ideje in boljši vpogled v situacije okoli nas …Morda pa v sanjah niso zgolj naključja ampak nam tisti notranji jaz želi kaj povedati,” pravi Mojca.

MOYA – “Nemirna tišina” (official video 2021)
- Oglas -