Moya: Naj vam sanj nikoli ne zmanjka

Datum:

Gre za skladbo, pri kateri je besedilo in glasbo spisala sama, glasbeni aranžma in produkcijo pa je kot vedno, zaupala Janu Baruci (Yanu Barayu), s katerim sodeluje že vrsto let.

“Nemirna tišina” je moderna pop country skladba z besedilom, v katerem se lahko najde vsak. Govori o sanjah in o tisti nemirni tišini, ko je človek tiho, vendar v njem vre neskončno misli in vprašanj, na katere velikokrat ni odgovora. Sanje so skrivnostni svet, v katerem doživimo in se srečamo z marsikom in ki nam velikokrat pustijo en ogromen vprašaj nad glavo.

Prav o teh stvareh prepeva Moya.

Video produkcijo je tudi tokrat zaupala Lenartu Kobalu (Kobal production), ki je skladbi dodal vizualno podobo.

Hotela sem skromnost in to, da se ob poslušanju moje nove pesmi ljudje osredotočijo na besedilo in ne na zgodbo v videospotu, ki bi zasenčila besedilo samo. Z videospotom sem dobila prav to, kar sem hotela. Naj vam sanj nikoli ne zmanjka in naj bodo te nemirne tišine v nas samih tiste vrste nemirne tišine, ki vam bodo dale novih moči in nove zagone za dobre ideje in boljši vpogled v situacije okoli nas …Morda pa v sanjah niso zgolj naključja ampak nam tisti notranji jaz želi kaj povedati,” pravi Mojca.

MOYA – “Nemirna tišina” (official video 2021)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...