― Oglas ―

Potnik, ki prepeva o spoštovanju soljudi

Potnik je naziv nove primorske zasedbe v slovenskem alternativnem rock okolju. S potovanjem med ljubeznijo, prijateljstvom in družbenimi pogledi na posameznika, se zasedba trudi...
DomaNoviceMoya predstavlja skladbo 'Nemirna tišina'

Moya predstavlja skladbo ‘Nemirna tišina’

- Oglas -

Glasbena ustvarjalka Mojca Štoka – Moya predstavlja nov singel z naslovom Nemirna tišina. Po nežni ‘Mamini pesmi’, ki jo je izdala v začetku februarja in je bila napisana za njeno hči, ji navdiha in želje po ustvarjanju novih skladb ne zmanjka. Tokrat med poslušalce pošilja ‘Nemirno tišino’.

Gre za skladbo, pri kateri je besedilo in glasbo spisala sama, glasbeni aranžma in produkcijo pa je kot vedno, zaupala Janu Baruci (Yan Baray); s katerim sodeluje že vrsto let.

Aktualni singel je moderna pop country skladba, z besedilom, v katerem se lahko vsak najde. Govori o sanjah in o tisti nemirni tišini, ko je človek tiho, vendar v njem vre neskončno misli in vprašanj, na katere velikokrat ni odgovora. Sanje so skrivnostni svet, v katerem doživimo in se srečamo z marsikom in ki nam velikokrat pustijo en ogromen vprašaj nad glavo. Prav o teh stvareh prepeva Moya v tej pesmi.

Video produkcijo je Mojca tudi tokrat zaupala Lenartu Kobalu (KOBAL PRODUCTION), ki je skladbi dodal vizualno podobo.

Hotela sem skromnost in to, da se ob poslušanju moje nove pesmi ljudje osredotočijo na besedilo in ne na zgodbo v videospotu, ki bi zasenčila besedilo samo. In z videospotom sem dobila prav to, kar sem hotela. Naj vam sanj nikoli ne zmanjka in naj bodo te nemirne tišine v nas samih tiste vrste nemirne tišine, ki vam bodo dale novih moči in nove zagone za dobre ideje in boljši vpogled v situacije okoli nas … Morda pa v sanjah niso zgolj naključja, ampak nam tisti notranji jaz želi kaj povedati,” še doda Mojca.

- Oglas -