― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceNatalija Verboten se vrača s čutno balado

Natalija Verboten se vrača s čutno balado

Natalija Verboten predstavlja novo čutno balado 'Me še ljubiš', pri kateri je moči združila z Raayem in Marjetko Vovk.

- Oglas -

Ljubezen. Čustvo, ki ga od nekdaj opevamo, ga poskušamo razumeti. Mnogi bi rekli, da je gonilna sila sveta; gonila sila vsakega posameznika, saj daje upanje in sproža premike – tako v nas kot drugih. Po njej hrepenimo in o njeni večnosti sanjamo.

V skladbi ‘Me še ljubiš’ se tudi Natalija dotika ideje večne ljubezni in vprašanja, ali je ta po letih zakona resnično še lahko tako močna.

Me še ljubiš kot takrat, ko bila sva si na novo? Me še vidiš kot takrat, lepo, nežno, samo tvojo?

Besedilo je nastalo izpod peresa Marjetke Vovk, glasbo in produkcijo pa je prevzel Raay.

Video, ki je združil tri generacije

Kot sama skladba, je ganljiv tudi spremljajoči videospot, v katerem spremljamo zgodbo zaljubljenega starejšega para, ki se spominjata njunih začetkov še iz rane mladosti.

Kar dela video poseben, je dejstvo, da v njem nastopajo tudi Natalijini družinski člani. “Tokrat je prvič, da v spotu nastopajo tudi člani moje družine. Starejši par igrata moj oče Milan Verboten s partnerko Zlatko Šemrov, mlajši par pa moj 6-letni sin Oskar, s statistko Eleno, ki je bila domačinka, kjer smo snemali: v tem videospotu smo nastopile torej tri generacije.”

- Oglas -