Nina Pušlar zapela v Postojnski jami

Datum:

V 15. letih kariere uspešen glasbenik doživi marsikaj. Nina Pušlar je v tem času pela že marsikje, ob zelo različnih priložnostih in zelo raznovrstnemu občinstvu. A tu pa tam se ji še zgodi kakšen prvič. Včeraj je tako prvič zapela stotim srečnim izbrancem v Postojnski jami. 

“Bilo je nepozabno!” se je kot mali otrok z veliko liziko po koncertu med kapniki namuznila naša najbolj priljubljena pevka in dodala: “Pred dnevi sem v albumu našla fotografijo obiska Postojnske jame iz otroških let in skozi misli mi je švignilo: kdo bi si takrat mislil, da bom nekoč pela tukaj?! To je  enkratna priložnost, ki je ne dobi vsak glasbenik, zato sem še posebno vesela, da sta me Zavarovalnica Merkur in Radio 1 povabila k projektu Čudež življenja in smo lahko izvedli ta kratek, a res nepozaben nastop”.

Nina in njen odličen bend so odigrali hite To mi je všeč, Za naju, Tebe imam, Poljub na klopci, Svet na dlani (ki se je po razglasitvi za najbolj predvajano pesem minulega leta spet takoj vrnila na lestvico Slo Top 50), prvič pa so skupaj izvedli tudi najnovejši singel Tople oči, ki bo v naslednjih dneh dobil tudi video podobo. Celoten program so zvočno nekoliko priredili za nastop v tem enkratnem okolju, v glavnem pa boste te verzije skladb slišali tudi na poletni turneji, ki prinaša obilje koncertov od obale do Prekmurja.

https://fb.watch/6ogHjmwGUX/

PRIHAJAJOČI KONCERTI NINE PUŠLAR

03/07 – Krtina pri Domžalah, Poletno gledališče Studenec
09/07 – Kranj, Grad Khislstein
24/07 – Šmartno pri Litiji, grad Bogenšperk
30/07 – Rogaška Slatina
07/08 – Loče, Žička kartuzija
10/08 – Portorož, Avditorij
13/08 – Celje, Celjsko sejmišče
14/08 – Murska Sobota, Expano

Več prizorišč, informacij in vstopnice: https://ninapuslar.com/koncerti/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...